sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Silitystä!Tänään on ollut ihan normia koti juttuja siivoiluineen ja pyykkäyksineen.
Aurinko onneksi paistaa ja suunnitelmissa onkin että lähdetään hiukan kävelemään.
Puoltoista tuntia olen tapellut tämän hiton koneen kannsa tai siis tämän blogin sivun kanssa kun en saa nostettua noita gadgetteja tuohon oikealle reunaan!!!
No kaipa se olis ihan helppo juttu kunhan vaan tajuais itse missä vika!

Aurinkoista sunnuntaita kaikille

5 kommenttia:

 1. Meilläkin ihan arkista ollut, itse asiassa koko jussi ;)

  Noista siun gadgeteista (vai mitä ne oli...) niin en ihan ymmärrä mitä tarkoitat.. koska miulla nuo siun "jutut" tuolla oikeassa laidassa näyttää ihan OK:lta... Siis ovat oikeassa laidassa ihan nätisti :)

  VastaaPoista
 2. Siis näkyykö sulla nuo lukijat,kello,kävijät jne...oikealla puolella mun blogissa????????? Itsellä ne ei näy muulloin kuin silloin kun on kommentit luettavissa heti kun aukaisee sivun ja en osaa sitä jättää niin ( jos edes voikaan?)saan ne kommentit hetkellisesti näkyviin kun klikkaan otsikkoa hmmmm Vaikea tapaus =D
  Inhottavaa!!!!!

  VastaaPoista
 3. No nyt tajusin!!!

  Kokeilin ja tosiaan, ne jutut on siellä alhaalla kun katson koko blogia enkä vain kommenttiosaa.

  Mikähän siinä vois olla...? Oletko määritellyt ne sinne sivugadgeihin vai sinne alapalkin gadgiin? (kauhee sana, kirjotin varmaan väärin :D )

  Saisko ne vetämällä sinne sivuun, eli menet sinne muokkausjuttuun ja sieltä hiirellä koitat vetää??

  VastaaPoista
 4. Mietin, että onko siul tää sama ongelma jokaisessa blogipohjassa, vai onko tää nykysesi jotenkin liian kaita, että sen takia nuo sivujutut ei pääsis paikoilleen?

  VastaaPoista
 5. Antzu: On oikeassa paikassa ja näyttää sieltä asetuksista mis muokataan että siellä oikeassa paikassa on! ihan yhtäkkiä tipahti tuonne alas ja mielestäni en tehnyt mitään! ihan hermot saa menemään kun yrittää ja en saa laitettua sitä sinne minne kuuluu! Ja jos vaihdan blogipohjaa kokonaan toiseen niin sittenhän häviää kaikki nuo mun ihanat gadget =D

  VastaaPoista