maanantai 22. kesäkuuta 2009

Pientä muutosta


No niin, sainpas aloitettua hommat ja valmiiksikin sain. Eli sänky lähti olkkarista pois. Ainut mitä en jaksanut tehdä oli että olisin tuonut sen normin parisängyn ylhäältä alas. Elikkäs tyydyin tuohon pieneen 120cm leveeseen sänkyyn. Täytyy nyt kun alkaa kesäloma niin vaihtaa ne sängyt keskenään sitten. samalla sitten siivoin muutenkin ja pesin lattiat. Huomenna onkin sitten vapaapäivä mulla ja ihanaa ilmaakin luvannut taas =)

6 kommenttia:

 1. ihanaa. jälleen. :)

  hei olikos se niin, ettet asu ihan tässä pk-seudulla? mietin vaan kun ne popparikulhot maksaa tällä hetkellä alle 2e mun duunissa. :D

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää! Tyynyt sopii olkkariin kuin nakutettu:)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Heippa

  Löysin tieni tänne monen mutkan kautta ja hieman lueskelin :)

  Tuossa ekassa kuvassa näkyy hieman keittiön kattokruunua ja se pieni osa mikä näkyy näyttää hienolle! Olisi ihana nähdä kuva jossa se on kokonaan. Tietysti kiinnostaa mist olet kyseisen lampun ostanu? Mulla on hakusessa olkkariin joku romanttinen kattokruunu, jos vaan saisin miehen suostumaan... hän ei pidä nimittäin semmoisista.

  VastaaPoista
 5. malla: kiitos sinulle =)

  Tiina: kiitos. En asu en. asun Raisiossa =) Mutta kyllä on oikeesti ilmaiset kulhot!!!!

  Anni: Eikös sovi hyvin =) Vielä kun sais uuden sohvan niin olisin tyytyväinen! ainakin hetken =)

  Ansku: Kiva kun löysit! voin ottaa kuvaa lampusta ja laittaa sen tänne näytille =) Olisko ollut että sen Prismasta ostin =) Juu meilläkin ihan huomaamattomasti on valkoista ja romanntista hiipinyt, niin ettei isäntä ole edes huomannut =) No juu on huomannut ja meillä täysin eri maku, mutta ei ole marissut sentään =)

  VastaaPoista