sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Herkkuja =)


Ukko-kulta toi ihania herkkuja Turun reissulta =) No juu....Nikke oli Turussa synttäreillä ja Janne oli sillä aikaa sitten Matiaksen ja Jesperin kanssa kävelleet pitkin Turun keskustaa. Soittihan tuo isäntä kotiinkin että tuoko namia ja tietenkään en kieltäytynyt =D No tuli extra herkkuja mukaan!
Nyt on nukuttamassa Cassua tuollatoisessa huoneessa. MEillä on hiukan hankalaaa ollut nyt tämä Cassun nukkuminen kun sänky siirrettiin olkkariin. Ja syy siihen oli ihan vaan halu miellyttää yhtä teini-tyttöä eli Lauraa =) Oman huoneen sai no sinänsä mitään ongelmaa olis ollutkaan kun suunnittelin että Cassu menee Emman kanssa samaan huoneeseen. Mutta kun aloin isännälle ilmoittaa että kokoaa sen pinnasängyn nyt niin samalla totutan pojan nukkumaan omassa sängyssä, niin arvaatkaas vaan.....Jannen ilme oli outo! Sitten sanoi että hän oli yhden laidan sahannut pienemmäksi että saisi tehtyä portin takapihan ovelle, mutta se toteutus oli tyssännyt kun ei löytänyt saranoita! No juu ei ole Casperilla sänkyä EI!!!!!
No päätettiin että uus sänky on ostettava ja aikamme mietittiin että jos nyt enään kuitenkaan pinnasänkyä ostettais ja aloinkin mielessäni miettimään sellaista sänkyä minkä näinkin kerran yhdessä blogissa oliskos ollut Mammamiaun ? eli sänky missä olis pinnalaidat kummassakin reunassa. No Huutonettiin meni sitten kurkkimaan ja uskokaa tai älkää mutta löysin samanlaisen ja värisen sellaisen kauniin sinisen. Hiukan oli jotain kulumaa toisessa laidassa mutta se nyt ei haitanne mitään!!! Olen niin onnellinen siitä sängystä odotan että saan sen torstaina tänne!!!! Pituutta oli sängyllä 160cm ja leveyttä 60cm. Ja hinta! Kokonaiset 20e!!!!!!!

Nyt herkkuttelemaan =D

6 kommenttia:

 1. Hyvän löydön teit:)

  Ja arvaas kuka on kade sun herkuille:P

  Jamelia

  VastaaPoista
 2. kyllä herkutteluhetkiä tarvitaan!!!mulla niitä tahtoo vaan olla aika usein...jäätelöä tuos justiin uppos iso kipollinen:)

  VastaaPoista
 3. No voi höh, samalla hinnalla olisit saanut sen meidän vaaleansinisen...

  Mi-Ma

  VastaaPoista
 4. Jemlia : No kohta pääset suomen herkkuja nauttimaan =D

  malla: Juu mulla kanssa niitä ihan liikaa!!!! Mutta ihanaa herkutella kun lapsoset nukkuu =)

  mammamiau : Kiitos kaunis =)
  Sain ainakin ihanan idean sinulta!!!!!

  VastaaPoista
 5. Nam nam =o)
  Mukavaa juhannusta teille <3

  VastaaPoista
 6. Kävipäs hyvä tuuri sinulla..herkut on maistunut täälläkin, vähän liiankin hyvin..

  VastaaPoista