torstai 11. kesäkuuta 2009

Pieni hetki Olla vaan =)
Voi mten nautinkaan olostani!!!!!


Janne lähti Cassun kanssa Matiaksen jalkapallopeliin. Eräs ystävä otti Jesperin heidän kyydillä myös jalkapallopeliin ja isot tytöt on omissa menoissaan. Ainoastaan Emma on tällä hetkellä kotona, mutta kaverin kanssa leikkivät huoneessaan. Kaveri sanoikin Emmalle kun tuli meille, että teidän äiti on kiva kun päästää melkein aina leikkimään, kun mun äiti ei ole kun ei juur koskaan päästä kavereita heille. No juu...totuus tässä onkin että pääsen huomattavasti helpommalla kun Emma ei ole jankuttamassa ettei ole mitään tekemistä =D
Janne kun lähti niin samantien aloin siivoamaan ja imuroimaan sekä pyykit laitoin kuivaamaan ja uutta pyörimään. Nyt on ihanaa kun saa olla vaan hetki ihan rauhassa koneella näin muulloinkin kuin yöllä.
Tuossa taas muutama kuva, miltä tällä hetkellä meidän olkkarissa näyttää, kun sattuu jostain kumman syystä aikas usein vaihtumaan tuo järjestys =)
Huomisestakaan kun ei taas tiedä =D

6 kommenttia:

 1. Ihana et oot saanut olla rauhassa<3

  Teillä on kyllä niin viihtyisä koti:)

  Jamelia

  VastaaPoista
 2. on ihanaa ja tärkeää,että osaa nauttia niistä pienistä lataushetkistä arjen keskellä!
  pieniki hetki saa ihimeitä aikaan,ainaki mulla:)
  aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kaunis olohuone:) Pienet rauhalliset hetket ovat niitä parhaita. Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 4. Jamelia,malla ja Mirva : Kiitos kun jaksaatte jättää kommenttia!
  Ja tosiaan ne pienet hetket on hirmu tärkeitä kun saa olla itsekseen! Jaksaa taas olla se äiti ja vaimo paremmin =)

  VastaaPoista
 5. teillä on mukavan kodikasta..

  Meille sai kyllä kaverit tulla melkein aina leikkimään, usein syykin oli sama kuin sinulla =)ja ei se aina niin paljoa vaadi, kun taas jaksaa..pieni oma hetki silloin tällöin..

  VastaaPoista
 6. Sarppa : Kiitos =) Juu pienen pieni hetki silloin tällöin niin jaksaa taas hyvin =) Tänäänkin menen tuppereille ihan yksikseni ja uskon / tiedän että iltakin on huomattavasti kivempi!!!

  VastaaPoista