lauantai 6. kesäkuuta 2009

pyykkäystä =)


Tänään pidän pyykkipäivän ja tarkoituksena olisi saada korit tyhjiksi.
Ei auta vaikka 2-3 koneellista päivässä pesen arkisin, siltin pyykkiä kerääntyy aikas lailla. Ja mikä huonointa niin me emme omista kuivausrumpua! Vaikka uskoisin sen olevan suuri apu tässä suurperheessä =D Olisikohan siinä sohvien jälkeen seuraava investointi ?

Oikein ihanaa lauantaita kaikille <3 div="">

7 kommenttia:

 1. Meilläkin ois pyykkäystä edessä
  tänään en pykkää vaan tanssin festareilla:D

  Halaus muru<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. meillon ollu n.kolome vuotta kuivuri ja en kyllä parenpaa tiiä!!!suosittelen!kuivaan siellä lähestulkoon kaiken ja tykkään:))
  mulla oli aluksi kierrätyskeskuksesta ostettu todella hyvä,mutta sitte sukulainen osti uuen ja sain häneltä vielä paremman.että kannattaa käyä kahtelemassa.joskus voi tehä löytöjä!

  VastaaPoista
 3. Varmaan olisi tarpeen kun pyykkiä riittää isossa perheessä. Meillä neljän hengen talous ja riittää, että pesen päivittäin 1-2 koneellista pyykkiä, välillä pidän viikon aikana yhden pyykittömän päivän..tänään pesin vaan kaksi isoa pyyhettä.. :P

  VastaaPoista
 4. Pyykkiä sais aina olla pesemässä, vaikka meitä on 4.

  Ihanaa viikonloppua muru! <3

  VastaaPoista
 5. Heissan! Meillä on kuivuisrumpu, mutta mä en paljon sitä käytä. Lakanat ja pyyhkeet on ainoat mitkä aina kuivaan rummussa. Vaatteet kuivaa vallan mainiosti ihan telineellä ja henkareilla. KUNHAN pesee pyykkiä säännöllisesti joka päivä.. Toisekseen kuivari sähkösyöppö, vaikka olis kuinka energiaystävällisin vaihtoehto. Mulla on sunnuntaisin traditiona laittaa viikon pyykit järjestykseen. Nyttemmin innoistuin taas silittämäänkin, kun aikaa on enemmän lasten kesälomalla. Muksaa pyykkipäivää!

  VastaaPoista
 6. Meillä on myös ollu kuivausrumpu jo 9 v.enkä kyllä poiskaan antais.Kesällä yritän kyllä kuivattaa pihalla mahdollisimman paljon,tykkään kun saan viedä pihalle pyykkiä kuivumaan.

  VastaaPoista
 7. Jamelia, malla, pienlintu, naana, sokerihelmi ja Tarja <3
  Kiitos kaikille ja kyllä nyt näyttäis että kuivausrumpu meillekin kotiutuu vielä jossain vaiheessa. Tänään olis ollut käyttöä jo monenmonta kertaa =D
  Mutta näillä mennään nyt! Neljä koneellista saan kuivumaan ja sitten täytyykin pistää ovien päälle henkareihin tai lämmittää saunaa joka samalla kuivaa pyykin. Hätä keinot keksii =)

  sari

  VastaaPoista