lauantai 2. heinäkuuta 2011

Serafiinia ja siivoilua helteiden keskellä!Siis voi itku tätä hellettä!!! Eihän sitä saisi valittaa, mutta kun en ole helteiden ystäväksi edelleenkään tullut ja tuskin koskaan tulenkaan.

Nyt on niin harvinaista herkkua täällä, että olen ihan yksikseni kotona!!!! On siis taivaallista!!! Vaikka näiden helteiden keskellä olenkin nyt siivonnut niin ylä kuin alakerrankin ja pessyt lattiat jne....lista loputon mutta siistiä taas siihen asti että muu pesue kotiutuu!!! Eli hyvin lyhyt kestoista tämä siisteys yleensä on. Mutta siltin sinnikkäästi yritän parhaani siivoilla ettei nyt ihan hukuta kakkaan ja sekamelskaan!

Tosiaan LOMA on alkanut ja siivoillessa,järjestyksien vaihtoa huoneissa ym....niin huomaan että sisustusintokin on löytänyt takaisin meille! Tai siis minun luokse =)
Itsellänihän oli 20.6 Serafiini kutsut. Torstaina kävin itse liikkeessä ja voi miten ihana pieni putiikki oli!!! Tykkäsin hirmuisesti. Varmasti löytää jotain aina =) Ainut huono puoli oli ettei ole joka arkipäivä auki. No joka tapauksessa ylihuomenna maanantaina menen rakkaan ystäväni luokse Serafiinikutsuille. Eli Serafiinia on tullut ostettua hiukan nyt ja ja tuleekin varmasti vielä =)
Omista kutsuiltan ostin tuon lautastelineen ja hyllyn minkä laitoin eteiseen. Olikin tyhjä kohta siinä sopivasti =) Tai itseasiassa juuri tänään siivotessa hoksasin että laitankin tuohon sen. Ja Serafiini liikkeestä ostin tuon valkoisen lyhdyn ja sinne sisälle valkoisen tekokukan =) piristystä näihin arkiin taas pikkuisen tuli =)

Nyt piteimmittä puheitta suihkuun ja pyykkien laittoon!

Kuuluillaan taas ja ihania helteisiä päiviä teille ketkä siitä nautitte <3 br="">
Sari

10 kommenttia:

 1. Voi miten löydätkin aina niin ihania sisustusjuttuja :) Helteen ystävä en ole minäkään, meillä täällä pohjoisessa onneksi asteet laskikin tänään 16:een. Vitsailinkin miehelle, että seuraavan kerran oon sitten raskaana syksyn ja talven, en enää yhtään kesää..Hahaa, saa nähdä:) Sinä kun vaihdat suhteellisen usein verhoja, ei sinulla sattuisi olemaan myytävänä yhtään? En raski uutena ostaa, muutamia oon tuttavilta jo saamassakin, mutta vielä puuttuu olohuoneeseen ja keittiöön:)

  VastaaPoista
 2. Joo, serafiini on ihana kauppa! Oon vieraillut siellä ihan turhan tiuhaan viime aikoina ;) Voisin kyl itekin pitää kutsut taas syksymmällä, sit kun vauva on jo kotiutunut ja asettunut..

  Helteet ei oikein oo kivat tällä möhömahalla, ei! Koetetaas silti jaksaa vaan :)

  T: toinen mopin heiluttaja

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja ostoksia. <3 Tuommosta latuastelinettä olen kuolannut, paljonko tuo maksoi?

  Mä rakastan helteitä, mutta en sitä että koti on kuin kaatopaikka! En jaksa siivota näillä helteillä. :/ Mutta ensi viikoksi on luvattu kylmempää ja siloin on hyvää aikaa siivoilla. :)

  Jaksuja helteiden ja raskauden kanssa! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja olet löytänyt.Ota rauhallisesti näillä helteillä :)

  VastaaPoista
 5. Minulle tämä on myös liian kuumaa...en jaksa kyllä yhtään siivoilla....lastenlapset ja karvaiset lapset sekoittavat kyllä huushollin täysin, MUTTa siivotaan sitten viileillä;)

  Teillä näyttää niin siistiltä ja kauniilta <3

  VastaaPoista
 6. Muru muuten, oletko vauvalle ostellut jotakin? :) Olisi kiva saada vauva-aiheisia postauksia. Mulla kun on ihan hirmunen (SHHH!!!) vauvakuume... ;)

  VastaaPoista
 7. Minä luulen, että helteen ihanuus on ihan täysin iltapäivä ym. roskalehtien toimittajien keksimä juttu. Onhan se kiva, kun on lämmintä, mutta kyllä liika on liikaa. Pakkaset ovat paljon helpompia, kun niillä selviäminen on aina lkästään pukemisjuttu. Helteillä kärsii ihmiset ja eläimet...

  VastaaPoista
 8. Kirjauduin lukijaksi tänne sun ihanaan blogiiin, kun satuin löytämään.. <3
  Todella ihania kuvia ja juttuja taas sulla ;D
  Ei täälläkään olla helteen ystävä,ei lämpö huono juttu ole, mutta nämä viimeaikaiset helteet alkaa kyllä jo todella ahdistaa...

  Mukavaa viikkoa sulle <3

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanista kommenteista =)
  Ne ilahduttaa aina!!!

  st.Brigitten. Eipä taida hirveästi noita verhoja olla kun luovuin tytölle niitä kun juur keväällä muutti omaan vuokra-asuntoon. Mutta yksi voisi olla myytyvänä kyllä. Oli 2kk ikkunassa....valkoinen sellainen missä on olisko eigellä niin kuin postileima. Kierretään rullalle alhaalta ylöspäin naruilla =) Mutta jos kiinnostaa niin kysy vaan lisää =)

  Naana yritän laittaa noista olemassa olevista jotain jossain vaiheessa =)

  Ja uusiakin lukijoita kiitos siitä. Tulen vastavierailulle aivan varmasti!!!!

  VastaaPoista
 10. Vierailulla blogissasi, ihania yksityiskohtia!

  VastaaPoista