sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

vapaapäivä ja siivousta =)


Elen sitten olikin mun vapaa päivä lapsista ja ruuan laitosta =) Olihan se ihanaa, mutta täytyy myöntää että aika orpo olo oli yksinään!!! No Aloitin aamupäivästä silittämisen,sitten koneella oloa kunnes lopulta huomasin että olin kolme kaappia siivoillut, pyykit pestynä, imuroituna ja lattiat pestynä. Tuosta makkarin kuvasta puuttuu sängyn yläpuolelta ihan selvästi tumman ruskea isompi naulakkohylly eikös vain sopisikin siihen? Sitten taas koneella oloilua ja illalla tulikin vanhin tyttönen käymään ja alkoi tekemään tortilloja. Äiti oli siinä vaiheessa jo niin väsynyt! Nauroinkin lopulta illalla että kun isännys oli lasten kanssa Jukuparkissa niin taisin olla se joka oli kuitenkin kaikkein väsynein =D

No tänään oli projektina ikkunanpesu!!! Ja voi taivas sanon minä!!!!! Meidän Laurahan oli lupaillut jo aikaa sitten että pesee ne. No lupasin että kunhan pesee sisältä ja ulkopuolelta niin hyvä on. No eihän se sitten kuitenkaan mulle käynyt joten aloin itse pesemään ikkunan välit ja Laura sovitusti. Kyllä olis ollut aivan sama olisinko itse pessyt samalla kaikki. Jestas mitä jälkiä koko aika jossain oli joko Lauran jäljiltä tai minun. Miten voi ikkunan pesu olla niin vaikeaa!!!! No nyt on tämän kämpän kaikki ikkunat pestynä ja seuraavaksi saapi isännys hoitaa ne!!!!

Nyt täytyy imuroida alakerta ja sitten tämän päivän hommat onkin pulkassa =) JA meinaan olla vain loppu illan.

Huomenissa alkaakin sitten ÄITIYSLOMA!!! Hurjaa!!! AIka vaan hurisee =)

Kiitos kommenteista ja ihana kun jaksatte käydä =)

Sari =)

10 kommenttia:

 1. Onpa kaunista! Ja siivottun kodin melkein haistaa tietokonen ruudun läpi :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista teillä!

  Mukavaa viikkoa!!

  VastaaPoista
 3. Täytyy kompata edellisiä - todella kaunis koti teillä :) Olisin itsekin halunnut "valkoisen kodin", mutta perheeni kolme miestä ei ollut ollenkaan samaa mieltä asiasta.. eli meillä on värejä :)Tosin yritän hallita/ohjata värimaailmaa maanläheisiin väreihin - ja valkoinenhan kuuluu myös niihin (ainakin talvella;))

  VastaaPoista
 4. Oi miten nättiä teillä onkaan!♥
  Ja sinä siellä ahkeroit, -muistahan levätä välillä.
  Aurinkoisia loppukesän päiviä ja ihanaa äitiyslomaa, -voi hyvin!

  VastaaPoista
 5. Ei oo totta! Siis miten hirveetä vauhtia aika menee vastahan kerroit salaisuuden uudesta vauvasta ja nyt jäät jo äitiyslomalle... Varmaan sitten meijänkin perheen uuden vauvan odotus alkaa olemaan äippäloman kohdilla piakkoin=)
  Teillä on aina vaan yhtä ihanaa ja olen samaa mieltä että sängyn päätyyn olisi joku naulakko tai edes hylly aivan ihana.
  Aivan ihanan näköistä teillä aina!
  Mummu-Ruusunen

  VastaaPoista
 6. Kiva blogi löytyi, klikkasin itseni lukijaksi!
  Ja oletpa ollut ahkera, kaunis koti teillä :D
  Tervetuloa käymään vastavierailulla =)

  VastaaPoista
 7. Kaunista teillä! Mutta miten nopeaan aika kuluukaan.. Tsempit odotuksen viimemetreille ;)

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka siellä on jännät ajat menossa vauvan suhteen! Viimeisiä viikkoja viedään ennenkuin saat pienen nyytin syliisi <3

  Tosi kaunista teillä! Kunpa saisi itsekin vähän siivoiltua täällä... Energiapuuskaa odotellessa ;)

  Mukavaa viikonjatkoa sinne!

  VastaaPoista
 9. Teillä on todella kaunis koti!
  ja oletpa jakanut ahkeroida. Muistahan välillä levätäkkin!
  Ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Uusi lukija täällä heti malttamattomana saapui kehuskelemaan teidän kotia! Todella kaunista :). Ja onnea tulevaan koitokseen :). Tulen varmasti toistekin!

  VastaaPoista