perjantai 8. heinäkuuta 2011

Huh,hellettä
Siis ilmoja on taas pidellyt taasen! Enemmän ja vähemmän. Mutta olen niin nauttinut niistä EI hellepäivistä.

Tälläkin hetkellä olo on niin nihkeä ja ärsyyntynyt, että voi perhe raasua kun joutuu samassa katon alla olemaan!!!!

Tänne ei edelleen sen kummempia kuulu. Mitään kummempia suunnitelmia ei ole. Isännys aloittaa maanantaina työt ja mä jatkan lasten kanssa lomailua. Tosin ilman autoa eli eipä juur mihkään mennä. Täytyy myöntää että se on kyllä tuo isännys joka lasten kanssa on nyt touhuillut! pelkään yksin lähteä lasten kanssa vaikka ihan uimarannalle, kun olen täysin varma että joku lapsista hukkuu juuri silloin! Itse kun olen vielä huono uimaan. Pinnalla juur pysyn mutta siihen se sitten jääkin.
Ja onneeksi tuo isännys on vienyt ihan kiitettävästi uimaan noita lapsosia.

Tänään on aamusta käyty viikon ruoka ostoksilla vanhimman tytön kanssa ja Casper oli mukana myös. Tytön patistin kauppaan myös kun hänellä taitaa olla vielä paljon oppimista mitä kaikkea pitää muistaa kun asuu itsekseen....Ainakin tuon ruokien oston....tahtoo olla vain noita valmiita juttuja enemmän =) No hyvä kun on ruokaa!

Omaan oloon ei kummepia, kävellessä huomaa että raskaana ollaan ja kipuilut silloin ei ole mitään kivoja. Muutoin kyllä erinomainen olo. Onkohan ollut koskaan raskaana näin hyvä olla. ( nyt kun sanoin niin seuraava postaus taitaapi olla aikas valitusta =)!!!! )

Kuvia voin laitella hankinnoista kunhan niitä hiukan enemmän on =) Eli tällä hetkellä vaunut ( huutiksesta) Ja vaatteita senkki täynnä hankittuna. Toki niistäkin kuvia voin laitella =) Mutta päällisinpuolin meillä ei vielä näy että vauva olisi tulossa.(itseäni lukuunottamatta) =D Mutta enköhän kerkiä senkin asian korjata pian!!!


Oikein ihanaa viikonloppua kaikille <3 br="">
Sari

10 kommenttia:

 1. Juu heti postauksia kaikista vauvahankinnoista =)

  Meille ei enää vauvoja tule niin täytyy "elää siinä sivussa" muiden odotusten kanssa..hahaaa...

  Oikein mukavia lomapäiviä teille...mekin ollaan Huvilalla..=)

  VastaaPoista
 2. Huh, hellettä tosiaan on biisannut. mutta pian jo vissiin helpottaa.
  Ihania kuvia lapsosista..
  Ihanaa heinäkuuta teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. Raskaana ei varmasti ole kiva olla näillä lämpötiloilla.Meidän vauva (5kk) ei ole kauheasti kärsinyt helteistä.

  Laitahan kuvia hankinnoista.Mä ostin meille kanssa vaunut huutiksesta,vihdoinkin tajusin että kaiken ei tarvitse olla uutta.Sain kalliit vaunut ihan pilkka hintaan ja ovat kunnoltaan ihan uudenveroiset

  Jaksamista sinne <3

  VastaaPoista
 4. Jaksuja! Mä en vaan pääse tästä pallosta millään eroon, tykkää yksiöstään näköjään ihan liikaa :) (Tosin la vasta ens viikolla, joten mikäs kiire tässä..)

  Oliko uimakuvat Maskusta? Mekin yks ilta siel pistäydyttiin uimassa, itse siis käyskentelin rannalla vaan.

  VastaaPoista
 5. Voi kyllä mua kiinnostaisi se verho mistä puhuit viime kommenttiboksissa..Laitatko mulle vaikka s-postia osoitteeseen st.brigitten@hotmail.com niin vastaan sitten omasta henk.koht. s-postiosoitteesta :) vauvahankintoja olis tosiaan kiva nähdä. Meillä ei kauheesti tarvi hankkia mitään, kun esikoistyttö on vasta 1,5v ja tarkotuksella säästin kaikki sukat ja nutut. Ehkä jos tää on poika niin jotain vaatetta pitää ostaa :) Onneks on aikaa vielä rutkasti!

  VastaaPoista
 6. Jaksuja sinne ja laitahan kuvia
  vauvahankinnoistakin<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 7. Ihan kuin mun näppikseltä(oot varmaan fb:ssäkin huomannut että meikällä alkaa olemaan mitta täysi;),kyllä sais nämä ilmat jo riittää!!!Voi sua,sulla on vielä se pallokin kannettavana,toivottavasti saadaan pian viileempää!
  Mulla on muuten sama juttu ton uimahomman kanssa,en millään uskalla lähteä yksin lyylien kanssa rantsuun,nämä kun ei pelkää vettä ollenkaan =O Tuntuu ettei ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa!
  Ihania rantsuleijonia teillä <3

  Ja pliiiis,niitä masukuvia ;)Vauvakamoistakin olis kiva lukea!

  Niin ja vielä pakko kommentoida noita edellisiä postauksia,siis niin ihanalta näyttää teillä <3

  VastaaPoista
 8. Kuulumisia kävin lukemassa <3 Siis miten olen ollut nyt ihan pihalla??? En siis ole ollut lainkaan tietoinen että teille on tulossa perheenlisäystä!!!! Siis oikein paljon onnea ja kovasti tsemppiä <3

  VastaaPoista
 9. tunnustus sulle blogissani :)

  VastaaPoista
 10. Tunnustus myös minun blogissa :)

  VastaaPoista