keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Bloggeri ei ole yhteistyö haluinen lainkaan!!!!! Onnistuin sittenkin =)En saa sitten millään kuvia lisättyä!!! Ei hajuakaan mistä johtuu.Lataa ja lataa ja sit ykskaks heittää pois täältä. Ei ole kauaa siitä kun en voinut/pystynyt kommentoimaan blogeihin joihin olisin halunnut.

No tänne ei ihmeitä kuulu. Tasaseen tahtiin mennään. Yksi päivä töitä ja sitten alkaa LOMA!!!!!! Toivottavasti pitkä sellainen =)

Laivalla käytiin tuossa puoltoista viikkoa sitten. Kaksi vanhinta ei mukaan halunnut.
Ja samalla viikolla oltiin kesäteatterissa katsomassa Risto Räppääjää.

Tällä hetkellä ihme ja kumma sairastellaan taas =) Tuntuu niin koomiselta mutta kaipa tämä on tätä suurperheen arkea =) Täällä viisi flunssan kourissa enemmän tai vähemmän! Itse mukaanlukien. On muuten kyllä niin kamala tauti! Nuorimmainen eli Casper sairastaa rajuimmin. Löytyy silmä/korvatulehdusta, kuumetta ja nuhaa. No nyt alkaa lääkkeet vaikuttaa vissiin kun on tuttua villiä menoa pojalla taas!

No kaipa tässäkin taudissa oltaisiin jo voiton puolella ainakin toivon niin!

Omaan oloon ei muutoin kuin masun kasvattelua kuulu. Rautaa määrätiin syömään hb:n laskettua 110. Toivottavasti nyt nousisi edes jonkun verran.

Huomenna olisi myös normi kauppapäivä mikä tarkoittanee sitä että pussi tolkulla tavaraa kotiin kaappeihin. Meillähän tuo isännys ei pidä kaupassa käymisestä joten olen hoitanut mukisematta ne. No kotiin tuotaessa kanto apua kyllä vaadin häneltä =)
Ja onhan tuo kaupassa käyminen ihan kivaakin joskus =)

Katsellaan koska saan kuvia laitettua eli koskas mahtaa bloggeri olla yhteistyö haluinen mun kanssa!!!!

Oikein ihania kesä päiviä kaikille. Itse nautin eniten syysilmoista. Kesä ei ole minua varten...LIIAN KUUUUUMAAAAA!!!!! =))))))

Sari

10 kommenttia:

 1. Mullakin on ollut hankaluuksia bloggerin kanssa. Tilanne hiukan korjaantui kuin vaihdettiin selain tuoreempaan.

  Aurinkoa päiviisi!

  VastaaPoista
 2. Mulla teki vähän aikaa niin että kuvia sai lisättyä vain kun ensin julkaisi postauksen, vaikka vaan otsikon ja sitten muokkas sitä. Nyt on taas toiminu oikein. Mukavia masunkasvatteluja sinne :)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista ja toivotaan että saisit tänne taas kuvia! <3

  Milloin sulla oli la?

  VastaaPoista
 4. Yritän kaikkeni saada kuvia, mutta hitsit kun en koneesta mitään ymmärrä!!! Mahtaakohan tuo isännyskään =))))

  Mutta kiitokset vinkeistä. Otetaan käyttöön viimeistään huomenna! Pitäis mennä nukkumaankin!
  Ja naana laskettu aika olis noin 11 viikon päästä eli 13.9 =) Paljon vielä matkaa sinne, mutta toisaalta kiirua ei ole kyllä lainkaan vielä =)

  VastaaPoista
 5. Paranemista
  ja oikeen ihanaa lomaa<3

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista ja oikein mukavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 7. Mukava taas kuulla kuulumisia sieltä :) Itse en olekaan koskaan ollut laivalla, ehkä vielä joskus. Odottelen muuten sun kanssa hetken verran yhtäaikaa, meillä LA vasta tammikuussa. Ja toinen lapsi vasta kyseessä:)

  VastaaPoista
 8. Niin ja paranemisia! Kurjaa sairastella :(

  VastaaPoista
 9. Mä kans tykkään käydä kaupassa ueimmiten. Mies ei. Varsinkaan niin että lapsia on mukana. Esikoisen kanssa sitä napinaa ei vielä ollu mutta sitten kun niitä oli jo kaks niin alkoi kuulua vastalauseita. Mulla laskettuaika 21.8 ja ennakkoon on jo kerrottu että kauppaan ei mies mukaan lähde kuin aseella uhaten sitten jos kaikki lapset lähtee mukaan.
  Mua ei haittaa, saa mies sitte pärjätä vaikka kotosalla kaikkien kanssa.
  Ei oikein vauva, reilu 1 vuotias ja kolme vuotias kulje yhden aikuisen matkassa kaupassa. Meillä pitäis lapset saada kuitenkin kärryihin kyytiin ja ei taida kolmen lapsen kärryjä ollakkaan :)

  VastaaPoista
 10. Nuo risteilyt kuuluu jotenkin niin kesään..Me ollaan onneksi vältytty taudeilta.Pikaista paranemista sinne kaikille <3

  VastaaPoista