torstai 28. heinäkuuta 2011

Heipsuli =)
Täällä ollaan ja hyvin hiostavana =/ järkkyjä nää ilmat edelleen, olis kiva välistä kirjoitella muustakin, mutta kun aina olo on sama!!!!

Kesäloma pian lopuillaan ja ensi maanantaina alkaapi sitten äitiysloma =) Uskomattoman äkkiä tämä aika menee vaan! Vajaa 7-viikkoa enään laskettuun aikaan!!!

Tänään kotiutui huutamani Ticket to heavenin untuvamakuupussi pikkuiselle <3 aikaisintaan="" br="" hankinnoista="" ja="" kun="" kuvia="" l="" laittelen="" ll="" makuupussi="" mpim="" nee="" niin="" niit="" noista="" nuo="" on="" p="" pest="" pit="" sellaisessa="" silitell="" sis="" ss="" st="" tilaa="" tuo="" ulkovarastossa="" vaatteet.="" varmaan="" vaunut="" vauvan="" vie="" viikon="">Eli palaillaan niiden tiimoilta sitten uudestaan taas=)

Tuossa muutama kuva hankinnoista eli serafiinistä tai Serafiinikutsuilta hankittuja...ja jotkut on muutoin vaan kuvissa kun halusin saada enemmän kuvia näytille vaikkei mitään ihmeellisiä olekaan =) Hiukan paikkaansa vaihtaneet vain.

Kiitokset Piritalle =) Nyt tuli hankinta listalle uusi silitysrauta ja lauta =) Toivottavasti ei turhaan tule hommattua tai siis ainahan niitä tarvii mutta kuinka usein se onkin eri asia. Rakastan silitettyjä vaatteita ja ne on ihanan näköisiä ja tuntuisia. Mutta haasteellisinta on ollut tämän porukan pyykit ja työt eli aikaa ei hirmuisesti ole ollut. Mutta nythän kun mulla alkaa äitiysloma ja toivon että ilmatkin viilentyisi niin jospa sitä aikaakin löytyisi!

Täällä on nyt semmoinen meteli ja meno että täytynee lopettaa ennen kuin isäntä repii pelihousunsa ja pitsaakin pitäisi iltapalksi väsätä vielä =)

Oikein ihanaa heinäkuun loppua ja kiitos tunnustuksista, otan seuraavaksi asiakseni katsoa ja laitella ne tänne. Olette ihania <3 br="">
sari

5 kommenttia:

 1. Ihanaa äitiysloman odotusta ja tietty itse äitiyslomaa! Aika menee kyllä äärettömän nopeasti, meillä enää alle 3 viikkoa eräpäivään!

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihania kuvia taas! Ja ole hyvä vaan, hyvä jos inspiraatio iski =)<3

  VastaaPoista
 3. oi, nauti tulevasta äitiyslomasta!
  ihania kuvia. <3

  VastaaPoista
 4. Tunnustus sinulle blogissani <3

  VastaaPoista