maanantai 5. lokakuuta 2009

Vihdoinkin =)

Sain siivottua niin alakerran kuin yläkerrankin perusteellisesti =) No menihän siinä sunnuntai iltaan asti välillä syöden ja taas jatkaen ja jopa isäntä oli mukana siivouksessa!!! Vaihdoin hiukan järjestystä ja verhoja parissa huoneessa. Nuo verhot toikin hiukan väriä ja saavat kelvata sitten ens kuun lopulle kun saa jo laitella jouluverhoja <3 ja="" koti="" kun="" kuvitella="" miten="" mutta="" on="" onnelliseksi="" puhdas="" siisti=")<br" tulee="" voitte="">Kuten huomaatte auringosta en pääse eroon kovin pitkäksi aikaa. aamusta satoi kaatamalla ja kuvaus hetkellä oli niin kuuma ja aurinkoista että ihan tuskastutti! JA nyt kun kirjoitan niin taitaa aurinko olla pilvessä =)
Lapset nukkuu päikkyjä ja käytin vapaa hetken hyödyksi ja viikkasin neljä koneellista pyykkiä ja nyt saan olla hyvällä omalla tunnolla koneella hetken kunnes lapsoset herää ja alkaa taas normi askareet =)

Oikein ihanaa arjen alkua kaikille

11 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista ja siistiä <3 Mistä saisin minäkin intoa tuohon siivoukseen, kun se on ihan hukassa...Sitten on kyllä ihana tunne, kun on saanut siivottua :)Nauti nyt työsi tuloksista, sitä siisteyttä ei kauan kestä lapsiperheessä :)

  VastaaPoista
 2. Hetki kun lapsi on päikkäreillä ja saa olla hetken itsekseen niin siitä on kyllä oppinut nauttimaan... ihana koti teillä!

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunista!!
  Asutteko omakotitalossa vai kuinka?

  VastaaPoista
 4. Ai kuinka siistiä ja kaunista :) On ihana tunne kun on puhdasta ....

  Paljon aurinkoa uuteen viikkoon teille!

  VastaaPoista
 5. MaMMeli: Se on kyllä todettu moneen kertaan =) Eli Siisteys ei pysy...ja saa olla koko ajan pitämässä ylläpito siivousta!!!

  mannapuuro: Tosiaan ihana hetki tuo päikky aika ja tosi TÄRKEÄ!!!! Ja kiitos =)

  virva: Kiitokset taas. Asutaan 2-kerroksisessa rivitalossa vuokralla. Huoneita on 5ja keittiö+sauna.

  Wilhelmiina <3 Kiitos voi kun itse en löydä haluamaani...uudet verhot olis ihanat...jotkut pellavan väriset tai jotain, mutta vielä ei ole vastaan tullut!!! No onneks kohta on joulu ja saa laittaa jouluiset verhot =)

  VastaaPoista
 6. Kovasti olet ahkeroinut ja sen näkee =o)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivan näköistä, hyvä järjestys ja tosi siistiä! :) Tuutko meillekin siivoomaan? ;) Ihana tuo cookies -laatikko, onko se valkoinen vai vaaleanpunainen? Muistatko mistä oot ostanut?

  Mukavaa syysviikonjatkoa!
  t. Salla

  VastaaPoista
 8. Voimia lähetän täältä edelleen. Muista että olen olemassa. *Haleja muru* <3

  VastaaPoista
 9. Voi että teillä on kyllä kaunista <3

  VastaaPoista
 10. ooo, kaunista! <3
  plokissani on sinulle jotakin. :)

  VastaaPoista