lauantai 3. lokakuuta 2009

Ongelma kohta =)


Elikkäs tämä joka päiväinen aringon paiste sisälle!!!! On kuuma ja mikään ei näytä hyvältä! isäntä haluaa että verhot on auki ja minä niin että ne olisi edessä. Hetkellisesti laitan hänen toivomuksensa mukaan, mutta kun aurinko paistaa niin siirrän vaaleat verhot eteen.......No kuitenkin huomioon ottaen että näkyy jonkun verran läpi ettei ihan luola tunnelmaa tulisi. Aamusta tuo aurinko paistaa suoraan olkkariin ja keittiöön sekä yläkerran kahteen makkariin ja paistelee tuonne viiten asti mukavasti! Voitte vain kuvitella miten nautin pilvisistä päivistä. Olkkarissakin voi olla ihan päivisin silloin, muuten tuntuu siltä että olisi saunassa.
Pienet on ongelmat/ murheet nyt....
Sisutus rintamalla...siis millä????......Paljon haluisin, mutta en vaan saa!!!!! Nyt olen katsellut nojatuoleja olkkariin, sillä meillähän on enään vain tuo rautasohvasänky. Elikkäs istuma tilaa tarvittaisiin . Olen mietiskellyt ruskeita korituoleja, Ektorp nojatuoleja, Tullsta tuoleja valkoisina vaiko jotain muuta....hmm En tiedä liian paljon valinnanvaraa =) Ja tietenkin olisi kiva päästä mahdollisimman edullisesti <3 br=""> Tällä hetkellä sormet syyhyäisi kaikille muutoksille ja kodin laitolle....mutta jostain kumman syystä en saa mitään aikaseksi. Olen yrittänyt hakea blogeistanne ihania inspiraation lähteitä, mutta EI! En jaksa vaan....jotenkin kaikki on täällä kotona tosi tylsää! No tänään sain sen verran itsestäni että kävelin Lauran ja Casperin kanssa keskustaan. Kävin sisustusliike Marengissa, mutta en löytänyt mitään...liian paljon tavaraa =) No ruokakaupasta sain ostettua ihan tavis Havin tuikkuja elikkäs tästä se lähtee =)EHKÄ!


Oikein ihanaa lokakuun alkua kaikille <3 br="">
Sari

5 kommenttia:

 1. Välillä tulee mullekkin tollaisia tunteita, mutta ohi ne menne...sallittakoon nekin meille naisille :)

  VastaaPoista
 2. niin tylsät, mutta miten olis ihan tavis säleverhot helpottamaaan tuota "aurinko-ongelmaa"..? niillä saa valon kivasti suunnattua pois pahimapana aikana ilman, että tulee pimeetä. ja pilvisinä päivinä ne saa ikkunan ylärajaan piiloon.
  mua tylsistyttää varmaan vielä enemmän kuin sua sisustusrintamalla. ei viitsi tehdä mitään kun "ehkä kohta muutetaan"..... kun vaan alkais jo tapahtua!! en jaksa enää odottaa. ihan super rasittavaa. (meillä on siis asunto myynnissä. ollut jo hyvän aikaa.)

  VastaaPoista
 3. Heips! Tulin vastavierailulle :)
  Kiitos sanoistasi jotka jätit blogiini!
  Teilläkin on tosi kaunista,kiva päästä ihastelemaan.Meillä on nyt kotona semmoinen vaihe,että sisustus täytyy pitää tosi pelkistettynä pikkuviikareiden takia,alatason pöydät tyhjinä ja ylemmäskin kavutaan hyvin nopeasti.
  Mutta aika aikaa kutakin.. :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Mammeli : Juu shoppailu ainakin olisi ihanaa lääkettä =)

  Tiina: Meillä kyllä on nuo rullaverhot , mutta ei niin kauniit ja päästää valoa läpi...kauan olen haaveillut noista sälekaihtimista, mutta aikas tyyriit taitaa olla niin siksi jäänyt vielä taka-alalle =)

  virva : Kiitos, tuntuu etten ole koskaan itse tyytyväinen ...ehkä kanssa joskus ja tosiaan meiltä lähti myös olkkarin pöytä pois kun nuorimmainen satutti aikas pahasti suunsa siihen niin päätin palata pöytään sitten myöhemmin kanssa uudestaan. Ja täytyy myöntää että nyt saa opetella taas tuohon että tavarat ei voi olla niin alhaalla että pikku-mies pääsee niihin...ei voi kynttilät olla lipastojen päällä kun varmasti olisi pieni käsipari heti niissä!!! Kiva kun kävit =)

  VastaaPoista
 5. Sälekaihtimet on kyllä tosi helpot ja kyllä niitä saa aika edullisestikin asennuksineen. Pitäisi vain surffailla.

  VastaaPoista