lauantai 24. lokakuuta 2009

Vihdoin =)
No niin eli sohva on kotiutunut vihdoin =) On se valkoinen vaan niin ihana <3 br="">Tuo pieni valkoinen pöytä myös uusi =) Huonoja kuvia kun en osaa käyttää kameraa ja kun kyseessä ei ole oma kamera niin tosi vaikeaa löytää oikea valo jne.... Mutta tällä hetkellä olen sohvaan tosi tyytyväinen!!!!!
Rankka viikonloppu ollut ja kiirua koko ajan ja jatkuu vaan huomennakin =) On vieraita tulossa. Tapettia en ole saanut seinään asti vieläkään!! no ehkäpä ennen joulua?????

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille <3 br="">
sari

9 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä, ihana sohva ja kaikki muutkin :) Miten teillä pysyy noin puhtaana kaikki, meillä ei vaikka ei oo enää omatkaan lapset pieniä...

  VastaaPoista
 2. Mammeli : Ei kai täälläkään pysy =) Siks ostetaan pestäviä =)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää, sohva ja kaikki muukin!!!

  VastaaPoista
 4. Niin, siis edelliset terkut oli Milanalta ;)

  VastaaPoista
 5. Kaunista kaikkinensa :)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Hei hieno sohva!
  Tiiäkkö,just tai ainakin lähes melkein samanlaista ollaan katseltu ostoaikeissa,kun meilläkin olis sohva tarkoitus tässä jossain kohti ostaa ;)

  VastaaPoista
 7. Oi kuinka vaaleaa sinulla nykyään onkaan, kaunista :)
  Itse olen juuri Ektorpin valkoista sohvaa myymässä pois, kun ei meinaa kokonsa puolesta mahtua takkahuoneeseen ja jää muutenkin tosi vähälle käytössä. Mukavaa sunnuntai-iltaa koko perheelle :)

  VastaaPoista
 8. Moi Sari!

  Ensimäistä kertaa vierailulla, ja aivan ihana blogi sulla.

  Miten ihmeessä sulla riittää aikaa ja energiaa pyörittää noin kaunista kotia ja 7 lapsista perhettä. Voin vain ihastella. Meillä ei ole lapsia, vain yksi koira, ja koskiaan ei ole ollut noin siistiä puhdasta kuin teillä näyttää :) Taidat olla oikea energiaäiti :)

  Sait minusta vakiolukija :)

  Ihanaa syksyä!

  Henska

  VastaaPoista