sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Sunnuntaita =)Näin se joulu hiipii myös meillekin pikku hiljaa =) Tosin valoilla <3 br="">Tänään käytiin aamulla kirpulla ja saldona oli vaatetta minulle, Emmalle ja Casperille.
Kaupassakin käytiin Matiakselle ostamassa uusi reppu rikkinäisen tilalle.

Viikonloppuna olikin kummi-poika kyläilemässä ja serkun tyttö perjantaina yötä. Ja hulinaa riitti mukavasti =)
Tänään vielä vieraita tulossa ja sitten onkin keskiviikkoon asti niin kiirua että hyvä jos koneelle kerkiän, mutta pianhan taas on keskiviikko.

Oikein ihanaa arjen alkua kaikille <3 br="">
sari

4 kommenttia:

 1. Kivan näköisesti nuo valot tuossa maljakossa :) Joulua täälläkin kovasti odotellaan, ja pienillä jutuilla sitä voi jo aloitella. Laitoin meille valkoisen tähden viikolla ikkunaan, ei liian jouluisaa :)

  VastaaPoista
 2. Voi, ei kaikilla on jo joulu mielessä ja minusta ei vielä tunnu miltään... No, kai se kohta alkaa tuntumaan ;) Mukavaa viikonalkua sinulle myös <3

  VastaaPoista
 3. mä aattelin skippaa koko joulun! :D no riippuu kyllä vähän siitä mihin kohti muutto sattuu.
  ihanan näköistä teillä (jälleen), aivan tosi kiva tuo uusi sohva.
  (voikun mäkin saisin uuden sohvan uuteen kotiin.. ;) )

  VastaaPoista
 4. Löysin juuri blogiisi, onpa teillä kaunista! Uuttera olet, kun jaksat 7 lapsen lisäksi vielä kotia laitella kauniiksi :) Itsekin olen 7 lapsisesta perheestä, ja näin vanhemmiten olen kyllä iloinen, että meitä on niin monta. (Vaikkei se pienenä aina niin kivalta tuntunut.. :) Itsellä nyt toistaiseksi vain 1 laps pallutettavana. Taidetaan olla molemmat myös Turun seudulta?

  Mielellään jään seurailemaan blogiasi, ja mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista