sunnuntai 11. lokakuuta 2009
Kiitoksia monista kommenteista ja parista tunnustuksestakin =) Yritän perehtyä niihin paremmalla ajalla sitten kunnolla =)
Aamulla lähdettiin Jannen ja Casperin kanssa kirpparille. Tiedossa oli heti


ettei kauaa voida olla kun Jesper jäi kotiin Lauran ja Matiaksen kanssa. Emmalla oli kaveri meillä. Jesper on aikas vilkas ja se rajoittaa jonkun verran.
Käytiin kahdessa kirpparissa ja saldo oli aikas minimaalinen. Nuo purkit tuli mukaan. Ensin kyllä jätin pöydälle ne mutta pakkohan ne oli hakea =)
Hiukan jäi kaihertamaan pari räsymattoa oli niin ihanat ja halvatkin, mutta käteis puoli loppui kesken enkä jaksanut lähteä pikapankkiautomaatille, mikä oli sitten hiukan kauempana joten sinne jätin ne. Jannelle kyllä ilmoitin että nyt kyllä harmittaa etten jaksanut lähteä hakemaan rahaa =)

Ja sitten hiukan vakavampaan <3 allap="" br="" eilinen="" in="" iv="" jossa="" kaveri="" lauran="" meid="" menehtymisest="" meni="" mukana="" n="" niko="" nuoren="" p="" viiden="">Laura oli muistotilaisuudessakin ja oli ollut kuulemma tosi koskettava. Palopaikallakin kävivät. Loppu ilta menikin tytön itkiessä ja yiritn lohduttaa.
Nyt on tytöllä hirmu turvoksissa silmät mutta huomattavasti parempi olla, mutta mitä se onkaan Nikon läheisille! Sitä kun en osaa enkä halua edes tietää <3 aikaan="" br="" en="" heinen="" hirmuisesti="" ja="" jaksamista="" kaikille="" kenen="" kuin="" l="" menehtyi="" omaisille="" palossa="" raskaaseen="" toivottaa="" ville="" voi="" yst="">

ihanaista syksyistä sunnuntaita kaikille

9 kommenttia:

 1. Se oli kamala se tulipalo-onnettomuus! :(
  Ei voi kun taas toivoa kauheasti jaksamista ja voimia kaikille läheisille..
  Varmasti ollut kova paikka sinunkin tyttärellesi :(

  VastaaPoista
 2. Virva niin oli!!!! Ihan järkyttävää, itku tuli itsellekin<3
  Äsken juur Laura sanoi ettei voi uskoa ettei Nikoa ole enään ja hän ei voi koskaan puhua sille ....sanoi että poika oli aina niin iloinen ja hymyili.

  VastaaPoista
 3. Tuntuu tosi pahalta, kun ajattelee niitä nuoria ja heidän vanhempiaan. Muuta ei voi, kun rukoilla vanhemmille ja muille osaisille voimia kestää tämä suuri suru <3

  VastaaPoista
 4. Pahalta tuntuu. :(

  Jaksuja ja haleja sinne! <3

  VastaaPoista
 5. Tuntuu kyllä ettei ole ees sanoja
  niin surullista
  on:(

  Paljon voimia Lauralle
  sinne<3

  Jamelia

  VastaaPoista
 6. mä en voi kuin yhtyä edellisiin :( kuvat joita telkkarissa näin oli kyllä niin järkyttäviä että en halua ajatella enempää, menee muuten yö unet. ja mikä suru kaikilla omaisilla ja ystävillä... :(

  voimia :)

  ootko ehtinyt palstailemaan? *ikävöivä*

  VastaaPoista
 7. Aivan kamala uutinen se tulipalo-onnettomuus =o( Haleja Lauralle <3

  VastaaPoista
 8. sanattomaksi menee kun tommosta kuulee. ihan kamalaa. :(

  voimia teille. <3

  VastaaPoista
 9. Voimia teille ja otan osaa suruunne. Ihan kamala oli kuulla tuosta onnettomuudesta.

  Halauksin Wilhelmiina

  VastaaPoista