lauantai 3. syyskuuta 2011

Lastenhuoneet

Siis meillähän ei lastenhuoneet ole samalla sisustustyylillä kuin makkari,olkkari,eteinen ja keittiö. Vaan juurikin sitä sun tätä. Tai ei sitäkään =D
Pirita kuvia pyys taannoin joten tässä niitä on =) Ylimmässä kuvassa huoneessa asustaa Emma ja Jesper. Kerrossänky on Jesperille ja Casperille. Mutta tuo nuorimmainen kun rakastaa olla äidin lähettyvillä niin toistaiseksi nukkuu makuuhuoneessa. Keskimmäinen kuva on meidän 16-vuotiaan tytön huone. Ovelta otin vain nämä kuvat =) Ja alimmaisena meidän 14 ja 12-vuotiaat pojat asustelee...siellä ei juur mitään muuta ole kuin sängyt, telkku,pleikkari ja pieni hyllykkö missä koulukirjat ja muut kirjat. Jotain kaipaisi, mutta mitä? Ostin kyllä taannoin hyllykön heidän huoneeseen mutta on sen verta leveä ettei tuonne huoneeseen mahdu =) Ellen sitten keksi jonkunmoisen järjestyksen että mahtuisi. Aikas pieni huone kyllä on.

Tänään on lauantai ja joka viikkoinen siivouspäivä! Eli juuripa siksi oli kuviakin hyvä nyt napsia, yleensä kun ei ihan siistinä ole vaikka kuinka haluisin siivousintoilijana! Kaikkein siistimpänä pysyy yleensä tuo Emman ja Jesperin huone. Mutta tänään ei ollut sitäkään =D Isommilla pojilla vaikka juur mitään ei ole huoneessa onnistuvat he sotkemaan sen siitä huolimatta! Pahin sekoittaja on
meidän 16-vuotias teini-tyttö!!! Tänäänkin kun aloin siivota huonetta, oli tyttö sen eilen siivonnut ja mielestään siistiksi jättänyt!!! No meillä vaan on eri käsiys siisteydestä....=)
Pyykkiä tuli pestyä 4 koneellista, johtuen eilisestä laiskuudesta. Hirmu väsynyt olen nyt ollut pitkin viikoa joten oli kyllä ihanaa kun sai tänään siivota ilman väsymystä! No sain nukuttua 10.00 eli jospa siinä oli syy jaksamiseen. Arkena kun kuitenkin joudun heräilemään 06.30 suurinpiirtein ja siihen lisäksi yö heräämiset pissalle sen 3-4kertaa niin väsyttäähän se.
Jopa silitettyä sain pyykit joten on kyllä ihanaa kun koti on siisti ja putipuhdas taas hetken =)

Nyt olis raskausviikkoja sen 38+4. Ennakoivia supistuksia tulee päivittäin välillä enemmän ja välillä taasen vähemmän. No eiköhän tuonne laskettuun nyt ainakin mene suurinpiirtein vaikka hiukan alkaa jo olemaan kärsimätön näkemään pikkuinen!
Eilen pakkasin valmiiksi sairaalakassin. Joten senkin puolesta valmiina ollaan =)

Kiitokset taasen kaikille lukijoille ja kommentin jättäneille <3 br="">
Sari =)

17 kommenttia:

 1. Siis ihaniahan nuo huoneet on<3 Ja niin siistejä ainakin näissä kuvissa :D

  VastaaPoista
 2. Siistejä tosiaan kun juur olin siivonnut =D Olis varmaan pitänyt ottaa myös ennen kuvia =D

  VastaaPoista
 3. Ihania värikkäitä huoneita..Meillä on juuri menossa ennen/jälkeen kuvaus lastenhuoneessa.Sinulla alkaa olemaan lopusuora odotuksessa..ihanaa..vaikka se olotila ei kyllä ole enään niin ihana tuossa vaiheessa :/

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anne, mutta jos mulla olis tällä hetkellä rahaa paljon, niin huonet näyttäisi aivan toiselta!!! Enemmänkin juuri ehkä värittömiltä mutta kuitenkin sitä mistä tykkäisin....Tuntuu että kun laittaa huonetta kerrallaan sekin kestää ikuisuuden! Kun tuo isännys ei juur ole yhteistyö haluinen näissä mun jutuissa! jostain kumman syystä =D Onkohan liika aina liikaa? =)

  VastaaPoista
 5. Nättejä huoneita, ja lastenhuoneethan on ikuisuusprojekti:)Miten teillä muuten huoneet jakautuu, onko teillä siis rivari kahdessa tasossa? Onko sun mielestä toimiva? Tykkäsin itse asua kahdessa tasossa kun lapsia oli kotona vielä monta, kun alakerran sai yleensä pysymään aika kivasti siistinä ja yläkerta lastenhuoneineen ei ollut ihan aina silmien edessä:) Kärsivällisyyttä ja lepoa loppuodotukseen, ihanaa aikaa elät! Terkuin Lotta

  VastaaPoista
 6. Siistejä huoneita.
  meilläkin lasten käsitys siivoamisetsa on eri kuin minulla ;) Joskus tuntuue että lasrenhuoeet on ikuisuus projkteja. Aina kun saa tavarat paikoilleen niin ei kauaan mene kun joku ne jo sekottaa ja sotkee.
  Ihanaa uuden viikon alkua ja jakamísia loppau raskauteen

  VastaaPoista
 7. Voi että, onpa kauniit lastenhuoneet :) Varmasti lasten mielestä viihtyisät, vaikka sisustusguruna varmasti laittaisitkin ne itse eriväriseksi :) Ylin huone on suosikkini :) Se muistuttaa hieman meidän muksujen huonetta, minä sisustaisin sen mieluusti valkoisena, mutta meiän lapset kaipaa väriä ja sitä ovatkin saaneet :)

  Ja hui miten lähellä synnytystä olet! Oma esikoiseni syntyi viikolla 38+4, toinen 39+2(ko se oli, miten voi olla näin huono muisti?!) <3

  Aurinkoa ja halauksia :)

  VastaaPoista
 8. tsemppiä minunkin puolesta loppu odotukseen.Ihanaa elämäntaäytteista elämää elätte Käyn aika ajoin täällä kurkkaamassa kuulumisia. sirpa

  VastaaPoista
 9. Kivoja huoneita tykkäsin tuosta hello kitty ja tähtijutuista:)
  Tsempit loppuraskauteen<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 10. Löysin tämän elämän makuisen blogin ja jäin nyt odottamaan pikkuistasi. Voi, miten ihanaa odotusta sinulla ja kohta on päätöksessä. Elämäm suurin rikkaus kaiken aineellisen rinnalla on kyllä lapset, joita minulla jo useassa polvessa! Voimia loppuodotukseesi.

  VastaaPoista
 11. Kivoja huoneita. Lastenhuoneet on haasteellisia, varsinkin jos asukit on eri ikäisiä tms.

  Tsempit viime metreille ;) Pian jo nuuhkit vauvan tuoksua.

  VastaaPoista
 12. Meillä on huomattu sama juttu,isommat sotkee enemmän ku pienemmät:)
  Jännittävää aikaa teillä eletään,kohta koti täyttyy vauvan tuoksusta!Jaksuja...

  VastaaPoista
 13. Sulle on tunnustus blogissani:)<3

  VastaaPoista
 14. NIIN siistit huoneet!!!Palkkaisin sut tänne tekemään tuollaista jälkeen,ellet juuri kohta poksahtaisi...ellet jo ole????

  VastaaPoista
 15. niin joo,piti kysymäni,että missä teidän kaikki TAVARAT on,ne "kamat"??Missä on ne pöydillä roikkuvat paperipinot ja missä on ne vaatekasat lattioilta?Missä lasten tavarat????APUA...teillä saman verran porukkaa kuin meillä,mutta miks teillä on siistiä,ja meillä taas ei ole siistiä koskaan???

  VastaaPoista
 16. Kiitokset taasen kaikille kommentin jättäneille <3

  Siis meillähän on kaksitasoinen rivari missä asutaan. Alakerrassa on makuuhuone(tällä hetkellä isot pojat) olohuone ja keittiö. vessa löytyy myös =) Yläkerrassa asustaa teini tyttö, Emma ja Jesper ( casperille tilaa, mutta äidin kanssa on kivempaa) =) Ja makuuhuone missä on pari sänky, pinnasänky ja Cassun sänky. Kylpyhuone saunoineen.
  No itse olen sitä mieltä että tuo kylpyhuone saunoineen olisi kaikkein paras alakerrassa. Muutoin kyllä menettelee. Yhdessä tasossa olis kyllä se haave asua =) <3

  Kristal valo : No ei meillä hirveesti ole niitä lehtikasoja missään mutta aamuisin teini likan ja isompien poikien huoneen lattialla on vaatteita. Tosin heidän aamutoimiin kuuluu pedata sänky ja viedä vaatteet pyykkikoriin ja siitä kyllä muistutan jos ei automaattisesti toimita =) Cassun lelut on olkkarissa pääsääntöisesti. Autot olkkarin pöydän alla olevassa laatikossa. Sohvasängyn alla on dublo-legot ja Brion junat. Muut lelut on olkkarin senkin sisäpuolella. Yläkerrassa eläimet ja kirjat. Jesper 7-vuotias ei juur leiki. Ja Emma 10-vuotiaskaan ei juur leiki. Mutta ne millä leikkivät ovat kaapin sisällä =)

  Isojen poikien huoneessa on pelit ja pleikkarit =)

  Ja itse kun tykkään että on siistiä samoin isännys niin kyllä sitä saa pidettyä suht hyvin. Tosin kun Cassu leikki alhaalla niin eihän se siistiä ole silloin nähnytkään mutta osaa siivoa jo hyvin jälkensä =)

  sari

  VastaaPoista
 17. Heippa! Kivoja huoneita. Mun mielestä lasten huoneet saakin olla sellaisia, kun lapset niiden haluaa olla...vaikka itsekin kyllä mieluiten laittaisin ne vaaleiksi;). Mutta mua jäi ihmetyttämään, kun kirjoitat, että 7 ja 10 vuotiaat ei leiki? Mitä he sitten tekevät? (anteeksi tyhmä kysymys). -Hannele-

  VastaaPoista