keskiviikko 31. elokuuta 2011

Lisää vaatetta pikkuiselle!Suuri KIITOS CIA!!!!!! <3 .="" avannut="" br="" ensin="" ihan="" ihana="" ja="" joululahjan="" kuin="" kuvattavaksi="" kyll="" levittelin="" meid="" n="" ne="" ngylle="" nyt="" olis="" on="" paketti="" prinsessalla="" s="" t="" tulevalla="" tuli="" tuolle="" vaatetta="" yllinkyllin="">
Tänään olikin neuvola/lääkäri ja no hiukan petyin kun ei omasta mielestä tarpeeksi ollut tullut muutosta. kanavaa oli jäljellä sen 2,5 senttiä eli puol senttiä oli hävinnyt. Hiukan pehmeä ja sormelle auki sisäsuusta. Sanoinkin lääkärille että saapi olla kovakourainen, mutta ei se minust siltä tuntunut. No vauveli syntyy kun on valmis syntymään =)

Muutoin ei tänne ihmeitä kuulu. sisustus saralla hyvinkin hiljaista...no yhden ikkunapokapeilin saan perjantaina , kun käytettynä ostin. Siinähän ne ...no hiljaista on ollut rahan tulon kanssakin kun ei niitä tuloja ollut lainkaan tässä kuussa ja isännyskin taas lomautettiin niin että joka toinen viikko kotosalla ja toinen töissä....paljon vastoinkäymisiä ollut, mutta eiköhän niistäkin selvitä =)

Koulut on alkaneet hienosti lapsosilla toki flunssaa tullut kaupanpäälliseksi sitten tietenkin. No tätähän se on kun kaikki pöpöt pääsee valloilleen taasen!

Kiitokset taas blogiin kurkanneille ja kommentin jättäneille <3 br="">
Sari =)

6 kommenttia:

 1. Suloisia vaatteita <3 Voimia ja haleja sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Voin kuvittella sitä joulufiilista, kun pakettia avasit. Niin suloiset..ja pienet.. :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania! Yritähän lepäillä ja jaksaa loppu odotus=)
  Mummu-Ruusunen

  VastaaPoista
 4. onnea lähestyvään koitokseen!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä!!! Perässä tullaan :)

  VastaaPoista
 6. Täällä kurkistelen jokos olis jotain...? Ihania hetkiä, odotteluun ja h-hetkeen !

  Kupla

  VastaaPoista