keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Makuuhuone ennen siirtoaHeipsan taasen kaikille ja kiitoksia kommenteista ja lukijoille myös <3 br="">Täällä laskettu-aika tuli ja meni eilen. Masentavaa....tosin hyvin pieni mahdollisuus että juuri silloin syntyisikään. Kolme lasta on ollut hirmu täsmällisiä ja syntyneet juuri laskettuna mutta on myös neitokainen joka on syntynyt 5 päivää yli lasketun ja neitokainen mikä syntynyt 6 päivää ennen =) Eli odotellaan rauhassa vain pikkuista <3 aika="" alas="" aloinkin="" auta="" br="" ei="" ennen="" iv="" ja="" ksi="" laskettua-aikaa="" lt="" makkaria="" muukaan.="" oikein="" p="" pitk="" sanoa="" sen="" siksi="" tulee="" vaihtamaan="" voin="" ylh="">taas! =D Juu hullun touhua, mutta minkäs teet =) Eli Kuvat tuossa ylhäällä on yläkerrasta eli ennen siirtoa. Kun ne jo olin ottanut valmiiksi, mutta saamatta kuitenkaan laitettua tänne. Laittelen illemmalla sitten jälkeen huoneen eli alakerrasta =)

Tämä on nyt tämmöinen pikapostaus, sillä lääkäriin juur menossa ja jännittää josko jotain muutosta olis tapahtunut pariviikkoiseen...eli siloin olin viimeksi ja juur ihmeitä ei ollut tapahtunut silloin. Saapi lääkäri olla taasenkin hiukan kovakouraisempi mun puolesta...jospa edes nyt hiukan jouduttaisi pikkuisen
syntymää =) Mutta jos tosiaan paikat ei kypsiä niin eihän siihen mikään taida auttaa.

7 kommenttia:

 1. Ihan varmalla loppu ajan odotus on hidasta ja varsinkin jos yli menee. Vaikka mulla ei ookkan siittä kokemusta.
  Ihana makuuhuone oli ennekin vaan varmaankin vauvan kanssa alakerrassa kuitenkin helpompaa olla. Innolla odotan uudesta makuuhuoneesta kuvia ja tietenkin niitä uutisia josko jotain olisi tapahtunut. No tosin ei yksikään lapsi ole jäänyt tietääkesni kellään syntymättä.
  Mummu-Ruusunen

  VastaaPoista
 2. Voi hyvät hyttyset, aattele jos olis lapsivedet menny suunnilleen ku makkarihomma ihan kesken ja ei muuta ku synnyttämään. Heh! Aika riskaapeliia hommaa, sitte olis saanu muu perhe laittaa huoneet kuntoo ku ite oot sairaalassa pari päivää. hih! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavan näköinen oli noinkin, innolla odotan miltä näyttää nyt =)<3 Toivon edelleen parasta, että synnytys lähtisi siellä jo käyntiin. Viestitellään:)

  VastaaPoista
 4. oi sulla on siellä Sari jännät ajat käsillä!!elä rehki liikaa tai no...silleen sopivasti,että lähtö tulis:)ihkunen vauvansänky kaikkineen <3

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kiva vauvan syntyä kun noin kaunis peti odottaa pikkuista. ihania hetkiä sitten vauvan kanssa. Ja sisaruksille iloa vauvasta!

  VastaaPoista
 6. jännittävää,ihanaa vauvantuoksuista aikaa tiedossa:)meidän vauvelilla tuli just tänään puol vuotta täyteen.äkkiä se aika menee:)

  VastaaPoista
 7. Uih, miten jännittäävää aikaa! Kaunista makuuhuoneessa, ja voih- viimeisillä voimanrippeilä aloit vielä siirtopuuhailut !!!! Tsemppiä sisusteluihin, ja eristyisesti onnea loppuodotukseen ja potkua ponnistukseen ;)

  VastaaPoista