keskiviikko 5. toukokuuta 2010

TV-tasoa etsimässä....Hei taas ja kiitos kaikille kommentin jättäneille <3
Eli pohdinnassa TV-tason hankinta. Voi miten vaikeaksi onkaan tämä tullut. Mieluisia olisi paljon! Mutta haasteelliseksi tekee Vermontin sohvapöytä joka on 50cm korkea (pieni olkkari) Jolloin TV-tason tulisi olla saman korkuinen tai korkeampikin. Eli Liatorpin matalampi taso ei tule kyseeseen vaikka tykkäänkin hirmuisesti siitä.
Eli onkos teillä kokemusta jos telkku tulisi ylemmäksi eli esim. Liatorpin senkki. Tämän hetkinen telkku taso on myös 50cm ja jos laiskottaa ja haluaa maata sohvalla niin näkyvyys ei ole parhain,koska olkkarin pöytä on edessä.
Nuo mistä laitoin kuvaa on suosikkeja eri paikoista eri hintaisia. Tällä hetkellä vahvin suosikki on toinen kuva, mutta mietinnässä vielä koska tulisi 75cm korkeudelle telkku sitten. Liatorpissa vielä korkeammalle....hmmmm no eiköhän sitä jotain kivaa löydy. Tuntuu vaan niin hitsin vaikealta päätös!

Sitten asiasta kolmanteen! Osaisiko joku ihana ihminen auttaa ja kertoa mikä meidän matoissa vikana!!! Nousee päät kippuraan! Eteisessä ns.uudet matot olleet
n. puoltoista kuukautta lattiassa ja nyt jo nousee ihan hirveästi. Voiko lattialämmitys tehdä sen vai mikä?

Oikein ihanaa kevättä <3

Sari

17 kommenttia:

 1. Tuo eka ja toinen on mun suosikkeja, kauniita:) Meillä on joskus ns. käytävämatot kans kipristelleet, mutta en osaa sanoa syytä.

  VastaaPoista
 2. Mulla on liatorpin senkki ja mielestäni tv menee siinä liian korkealle;-)
  Matoista en osaa sanoa....
  Oikein mukavaa torstaita<3

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on liatorp ja mun mielestä telkku ei oo yhtää liian korkeella!
  Eikä oo 1,5 vuotias telkun edessä eikä ylety hakkaamaan sitä!:D

  VastaaPoista
 4. Toka kuva on ihana mutta jotenkin musta tuntuu että ekku kuvan sopisi teijän muiden kalusteiden kanssa kivasti yhteen?

  VastaaPoista
 5. Liatorp on meillä (niinkuin tiedätkin, hih) ja minusta on just hyvä kun telkku on korkeella. :)

  En usko että lattialämmitys tekisi tuota matoille?!

  VastaaPoista
 6. Olipas ihania tv-tasoja! Kaikki niin kauniita! Liatorpin taso aivan ihana, ite haluaisin sen :)

  VastaaPoista
 7. Tuo ykkönen miellyttää eniten meikäläisen silmää :)

  Meilläkin nousee mattojen kulmat/päät kippuraan :/ Ovat rtv:n sisalmattoa metritavarana, ja päät kantatut. Olen sitten yöksi suihkutellut suihkepullolla vähän kosteutta, ja painavat kirjapinot päälle :) Auttaa joksikin aikaa, mutta käytössä sitten taas alkavat kippuroida.

  VastaaPoista
 8. Liatorpin senkki on todella kaunis, harkitsin sitä itsekin mutta siinä tv tulee mielestäni liian korkealle.
  Suosittelen tutustumaan Ikean Bestå sarjaan. Rungon korkeus muistaakseni 60 cm ja sen alle vois halutessaan laittaa pyörät/jalat, jolloin tason hieman korkeammalle.

  Mukavaa kevättä!

  -Tanja-

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille <3
  Siis mullahan on ihan yöunetkin mennyt kun pähkäilen ja mietin ja taas vaihdan suunnitelmia kunnes taas!No eiköhän sitä jossain vaiheessa päätös tule tehtyä. Ennen ei ole ollut näin vaikeaa miettiä. Johtuu kyllä siitä että olisin ehdottomasti halunnut sen Vermontin tv-tason, mutta sitä ei saa enään =/ Niin nyt mietin mikä hyvä jne... =) No kivaahan tämä myös on.

  Ihanaista torstaita <3

  sari

  VastaaPoista
 10. Hih, onneksi minun ei tarvitse päättää tv-tasoa NOISTA vaihtoehdoista, koska ne ovat kaikki niin ihania että joutuisin ostamaan parit telkkarit lisää ;D

  Meillä on kotona maailman matalin tv-taso ja se ei kyllä ole hyvä, kun on tahmatassuinen kaksivuotias joka mielellään leikkii telkun olevan kosketusnäytöllinen... Eli minusta telkkua ei ainakaan voi liian korkealle laittaa ;)

  Halauksia hyvien päätösten tekemiseksi :)

  VastaaPoista
 11. ihania. <3
  meillä on tasona samantyyppinen kuin tuo liatorppi, ja mielestäni katselukorkeus on just passeli. ja onhan se töllö vähän enemmän turvassakin kun on korkeammalla. ennen meillä oli tv seinällä, ja kyllä sekin laitettiin noille korkeuksille. varmaan tottumiskysymys. :)
  muksaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 12. Meillä on tuo liatorppi ja tykkään kovasti, mukava vaihdella senkin ulkonälöä eri"verhoilla" lasioviin. ja sitten sen yläpuolella on taulu tv seinällä ja hyvin toimii.
  Suututtaa toi mattojen kulmien rullaantuminen meilläki, oon kans ihmetelly mistä johtuu..

  VastaaPoista
 13. Hitsit että vaikea päätös edessä taas =D
  Meillä kanssa nuo kanttaukset mattojen päässä ja nostaa aikas paljon! Täytyy kokeilla erilaisia mattoja ja yrittää löytää ne hyvät ja meille juuri oikeat =) monetkohan matot joutuu ostamaan!

  VastaaPoista
 14. Minä kannatan Ikean liatorppia, meillä on se tv tasona, ja ei mielestäni liian korkealla ollenkaan. Pitää hyvin 2 vuotiaan tahmatassun pois lääppimästä ruutua, ja niinkun joku jo sanoikin, niin siihen saa kivan uuden ilmeen jos haluaa ommella verhot lasioviin, niin minäkin tein. Toivottavasti löydätte sopivan tason :)

  VastaaPoista
 15. Olet läytänyt tosi ihania TV-tasoja! Meillä on vanha kaappi odottamassa uutta televisiota, koska vanha ei mahdu sinne...

  Mukavaa viikkoa!

  Nicole

  VastaaPoista
 16. Hei! Mistä tuo toisen kuvan tv taso on? Vai onkohan sitä enää edes myynnissä.. :)

  Kiitos!

  VastaaPoista
 17. Heippa! Minäkin halusisin tietää kuvissa toisena olevan tv-tason kohtalon. Mistäköhän niitä löytäisi, muistatko vielä? ;-)
  T. Suvi

  VastaaPoista