lauantai 29. toukokuuta 2010

pieniä ostoksia....Maanantaina kävin rakkaan ystäväni kanssa Loviisan Aitassa ja jotain pientähän sieltä tarttui mukaan =)
TV-taso on kotiutunut ja on noista vaihtoehdoista mistä olen postauksen jo tehnytkin niin toisiksi alin sitten kotiutui kuitenkin. Ja tuntuu kuin olisi aina ollut
meillä <3 br="">
Tänään ollaan juhlittu Matiaksen 13-vuotis synttäreitä ja seuraavaksi sitten olisikin vasta heinäkuussa Casperin juhlat. Eli saa hiukan hengähdys taukoa taas synttäreistä.

Olen taas niin laiska ollut päivittämään blogia, että oikein hävettää!!!! joka päivä käyn mutta se kuvien laittaminen mukamas niin hankalaa =)

Jesperillä alkoi jo kesäloma eskarista ja viikko olisi vielä koululaisilla jäljellä.
Taitaa tulla pitkä kesäkuu kun me vanhemmat tehdään töitä. Heinäkuussa sitten vasta loma <3 br="" odotellessa="" sit="">
Oikein ihanaa kesän alkua kaikille <3 br="">
Sari

7 kommenttia:

 1. Mukava kuulla sinusta:) Mukavia ostoksia olet tehnyt kotiin. Minä en ole ostanut viimeaikoina sisustusjuttuja, kun kaikki rahat menevät nyt pojan häihin:)

  VastaaPoista
 2. Kivoja juttuja olet löytänyt:)

  Kyllä siinä vain oma aikansa menee, kun näitä blogijuttuja kirjoittelee ja kuvia lataa:) Itselläni on se ongelma, että jutun teksti tulee yhtenä pötkönä ilman rivivälejä, vaikka niitä kirjoittamisvaiheessa sinne pistääkin. Ärgh!!!:)

  Leppoisaa lauantai illan jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja oot ostanu kotia.)

  Onnittelut synttärisankarille vielä!.

  Jamelia

  VastaaPoista
 4. kaunista kesäviikonloppua :)

  Wiltsu

  VastaaPoista
 5. taas se on shopannut kaunista, aijai.. <3

  VastaaPoista
 6. tutustumassa blogiisi.. :) ihania ostoksia :)

  VastaaPoista
 7. Täällä sinunki blogissa niin mukava käydä:)

  Ihania ostoksia olet tehny!!

  Aurinkoista viikkoa!!

  VastaaPoista