tiistai 11. toukokuuta 2010

Tämmöinen järjestys tällä kertaa =)
Eli huonekalut ovat siirtyneet taas jälleen kerran =) On vaan niin mua tuo järjestyksen vaihtaminen siivouksen yhteydessä! Ihme tarve keksiä aina jotain ja siivouskin on mielekkäämpään tosi enemmän aikaa vievä silloin. No toivottavasti nyt pysyisi ainakin kesään asti sama kun jotenkin tykkään nyt tästä järjestyksestä.

Tv-tasoa ei ole vielä hankittuna ja tuo rumilus noissa kuvissa näkyykin. No eilen löysin netistä kaksi kivaa vaihtoehtoa lisää ja ne sopis kuin nenä päähän =) saapi katsoa mihin päädyn.

Ihanaa kun ilmat lämpenee. Saa pyykit ulos kuivaamaan ja lapsetkin viihtyvät huomattavasti enemmän ulkona. Tällä hetkellä jalkapallo kausi on meneillään ja hallitsee hirmuisesti meidän perheen arkea! Kolme poikaa kun harrastaa ja jokaisella vielä samana päivänä joko peli tai harkkarit niin täytyy aina miettiä tarkkaan koskas sinne ruokakauppaankin kerkeis!

Oikein ihanaa aurinkoista tiistaita kaikille <3 br="">
sari

16 kommenttia:

 1. Mä en huomannu mitään rumiluksia missään! :D Hyvinhän tuo tuonne sulautuu, mutta tiedän kyllä sen tunteen, kun jotain on saatava.. :)

  Ihanaa ja valoista!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Teija =) Tuossa TV-tasossa on pääli levyssä naarmuja joita rakas teini tyttöni on saanut aikaiseksi!!!!! OIkein harmitti kun kyseessä oli uusi taso, mutta annoin tytölle sen pitää huoneessa meikkitasona ja tässä tulos! Kamalia naarmuja! Ja ne ottaa niin silmiin! =)))))))

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Niinkuin teillä aina. Tykkään kovin kalusteistasi ja somisteistasi! Viityisin teillä hyvin.
  Tuttu juttu että siivotessa pitää vaihtaa järjestystä! Kun vaan pystyisi. Meillä on kieltämättä tavaraa niin paljon että mahdottomuus mitään vaihtaa paikasta toiseen=o(

  VastaaPoista
 4. Kiva järjestys teillä on aina niin viihtyisää ja kaunista<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunista on! Eikä tv-taso häirinnyt yhtään kokonaiskuvaa ;)

  Ihania kevätpäiviä sinne :)

  VastaaPoista
 6. hei kaunis muutos :) Tekin olette ostaneet valkoisen tv:n . En vaihtaisi enää mistään hinnasta pois !

  VastaaPoista
 7. Kaunista! Minäkin oottelen että ilmat lämpenee sen verran että saan pyykit ulos kuivumaan :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos taas kommentoijille vai miten se nyt kirjoitetaankin =D
  Wilhelmiina =) Juu valkoinen telkku on ollut n. pari kuukautta meillä ja sanoinkin isännälle että uuden telkun saat mutta värin päätän minä =D No ei mukissut vastaan ja tosiaan hetkeäkään en ole katunut väriä <3

  VastaaPoista
 9. Heips=) ivalle näyttää olohuone=) Minä en välttämättä hommaisi uutta tasoa..vaan...laittaisin tv-tason eteen jonkun kivan verhon ja sinne taakse saisi sitten laiettua lehtiä, jne..=)

  VastaaPoista
 10. Mimmuli =) miettisin itse samaa kun meillähän on myös se tarkoitus että saisi lasten dvd :t piiloon, mutta harmikseni en omista ompelukonetta ja jos omistaisin niin en varmasti osaisi tehdä sellaista =) Ja toinen harmi on nuo naarmut tuossa päällä!!!! Mutta idea olis aivan ihana jos vaan osaisi toteuttaa ja saisihan nuo naarmut piilon vaikka jollain ns. liinalla =) Kiitos paljon <3

  VastaaPoista
 11. Kaunis järjestys ja kokonaisuus:-))
  Mukavaa tiistai iltaa<3

  VastaaPoista
 12. Oi teillä on niin kaunis koti, kuin unelma ♥

  VastaaPoista
 13. Näyttää niin kauniille tämä uusikin järjestys. Laitat aina kaiken niin kauniisti.

  VastaaPoista
 14. Kiitos teille ihanaiset <3 Taas on siivottu pari päivää ja selkä ihan loppu. Järjestystä en ole vaihtanut muualla kuin Emman ja poikien huoneissa. Nyt päätin keskittyä vain pyykkihuoltoon seuraavaksi ja sitten voipi aloitella taas uudestaa =)

  VastaaPoista
 15. Voi sinua onnellista, jolla on mahdollisuus vaihtaa järjestystä! Meillä on niin rajalliset tilat, että tapoja on vaan yks, plääh ;)

  VastaaPoista
 16. Heippa!

  Olen täällä blogissasi käynyt hiljaa vieraisilla. Nyt klikkasin itseni lukijaksi :)

  Kaunista teillä, ja ihanalta näyttää uusi järkkä! Meillä ei myöskään juuri järjestyksiä voi vaihdella!

  VastaaPoista