tiistai 26. tammikuuta 2010

voi kun tulis jo kevät =)Kyllä on tänä talvena saanut "nauttia" kunnon talvesta, mutta mulle riittää jo kiitos =)
se että jouluna on lunta niin hyvä....jotenkin tuntuu niin pitkältä tää talvi =)
Kevättä odotellessa ja en tiedä onko se loska-aikakaan niin kiva mutta kaipaan sitä kun alkaa puut ja ruoho vihertää. Sisustus into ylemmillään jne....
Blogeissa on nyt ollut niin ihania postauksia kuvien kera ja jotenkin vaan nyt tuntuu että kaikki on tylsää ja jotain kaipaisi, mutta en edes tiedä mitä =))))))))) No kaipa se tästä taas. Nyt siivoamaan aamu jutskat pois ja valmistumaan töihin =)

Ja kiitos vielä vinkeistä niihin hellan päällisiin, tänään täytyy käydä Tarjoustalossa kun samalla käyn Euromarketissa hakemassa täydennystä ja pyykinpesuainetta mikä loppui illalla kesken =D


sari

11 kommenttia:

 1. mä oon kyllääntyny tähän kylymyyteen...pienten kans ku pääsöö pihalle kauheis toppauksis,ne alakaa heti kitisemään kylymää ja viisaa sisällepäin:)mutta pian se kevätaurinko alakaa paistamaan!!sitä ootellessa valamistauun nyt hammaslääkäriin:(( ja sit leipomaan...rouva aikoo vanhentua..eikös se oo hyvä syy herkutella?!;)

  VastaaPoista
 2. Sama fiilis täällä et lumi sais jo mennä ja kevättä kiitos;)

  Halaus murulle<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Täälläkin kevättä odotellaan:-)
  Nyt on vain hyvää aikaa tehdä vielä sisällä tuunaus hommia, kun kesällä ei malta sisällä olla. Pitäneen vaan kerätä välillä voimia, että jaksaa jatkaa ahkerointia ;-) Mukavaa tiistaita sinnekin!

  VastaaPoista
 4. Sattupa sopivasti, määki tein tänään tälläsen kaipuu viestin... Sais alkaa jo vähä lämpenemään ilmat. Tuo on totta että ku kevät tekee tuloaan niin sisustus into kasvaa! Muutenki kaikki tuntuu paremmalta...

  Terkkuja, Tiina

  VastaaPoista
 5. Tulin ensi kertaa tänne kurkkimaan, kivalta näyttää.
  Kevät keikkuen tulevi!

  VastaaPoista
 6. Mä en oo ihme kyllä vielä kokonaan kyllästynyt talveen,vaikka toisaalta ei voi sanoa ettenkö ottaisi myös kevättä erittäin tervetuuleena vastaan sitten kun tulee,pidän siitä kovin meinaan!
  Tsemppiä ja voimia talven kylmyyteen ja sinne kotiarjen pyöritykseen!

  VastaaPoista
 7. Heip!
  Kyllä kevät tulee,mutta nyt on niin upea talvi,että siitä kannattaa nauttia!

  VastaaPoista
 8. Täysin samaa mieltä, kevät kiitos, mitä pikemmin sen parempi :) Ja ainaki tää pakkanen sais nyt jo loppua!

  VastaaPoista
 9. niinpä,mää toivosin vähemmän pakkasia,mutta..en kehtaa valittaa,ku sisälläki kerran puuhaa riittää:):)Lapsosten kans ei ulos pakkasilla lähetä,siispä touhutaan muuta;);)Eipä taida ihan heti tällaista pakkastalvea tulla,nauttikaamme nyt monen talven eestä:)

  VastaaPoista
 10. Voi että ottaa päähän, yritän tehdä postausta mutta väittää että html koodi on virheellinen =/ No kokeilen myöhemmin uudestaan sitten =)

  VastaaPoista
 11. Täällä odotellaan myöskin kevättä!

  VastaaPoista