keskiviikko 6. tammikuuta 2010Tämä ihanuus on jo ollut tovin, mutta ei ole ollut laittajaa!!!! Laiska näissä poraus hommissa tuo mies =) Ja muissakin sisustus jutuissa jos satun tarvitsemaan apua jossain. Tänään juur päivittelin ystävälleni kun on tuolla varastossa ollut 3kk tapetti mikä kaipais makkarin seinää =) No ehkä joskus!!!! Kello on luonnossa paljon ihanampi. Halkaisija on 60cm.
Tällä hetkellä on niin paljon mielessä sisustus taas. Tämän kuun aikana laitan meidän teini tyttöjen 15 ja 17 vuotiaitten huoneen. JA väritys tulee olemaan mustaa ja pinkkiä. Eli ei äidin toivomaa romanttista vaan ihan teini juttuja. No haastetta tuo ja aloittanut olen hiukan hankkimalla mustaa ja pinkkiä eri jutuissa. Niistä sitten myöhemmin kun valmista. Mutta kuun loppuun menee ainakin. Sitten olis tietty tuo tapetoiminen makkariin ja poikien ja Emman huone.....pikku hiljaa..... Oikeastaan odotan tuota teinien huoneen laittoa kun mietin voiko saada kivaa edes =)
Tänään on ollut aikas tylsää, onneks huomenna on koulu ja lapset saa tekemistä ja tuo isäntäkin tuonne töihin taas menee luojan kiitos. ihan riittävästi ollut nyt kotosalla!!!!!

Oikein ihanaa Loppiaista kaikille

14 kommenttia:

 1. Upea kello, ihana suorastaan!
  Jäänpä mielenkiinnolla odottaamaan mustapinkkiä huonetta, josko sitä tulevaisuudessa esittelet!?

  VastaaPoista
 2. ihan mieletön kello! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis kello! Juu, noi miähet on välillä vähän tommosii.. :D

  VastaaPoista
 4. Kannattaa kuulla huoneenlaitossa teinien mielipide!!! Ei ne teinit ajattele niinkuin me ja niillä on oma maku. Meidän murkku sai päättää kans huoneensa värityksen pinkki, vihreä ja valkoinen. On paljon asioita missä vanhempien täytyy laittaa rajoja, et oman huoneen sisustus on nuorten oma juttu. Meillä on siinä rajana pääkallot :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kello:)

  Terkkuja ja ikävä
  tule joskus meseen...

  Jamelia

  VastaaPoista
 6. Ihana kello.
  Tuo teinien huoneen sisustamenen ei ole kaikkein helpointa minulle.
  Se vaatii myös sen että pitää kuunnella myös teinejä eikä voi tehdä niin kuin itse haluaa.
  Tiina

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka kaunis kello, todella hyvän värinen, ei ole sitä "kellertävää" niinkuin monesti :)

  VastaaPoista
 8. Kiva että muillakin miehillä kuin meillä tuo asennushomma on vähän hitaanpuoleistta ;) Mutta kummasti auttoi tuo jouluajan pitkä vapaa, meni meilläkin monta asiaa paikoilleen :) Ihana kello!

  VastaaPoista
 9. ;D Hauskasti kirjoitit!

  Aivan ihana tuo kello ja myös tapetti sen takana! Teillä sitä puuhaa sitten on ihan riittämiin tiedossa...:)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Ihana koti teillä! Olen teillä viikon verran ihastellut ja kierrellyt! Sisustusideoitten kautta tänne löysin.
  Meillä on pikkutuvasta kanssa tulossa pinkki-musta ellen saa keskimmäisen tyttäreni pinkkiä futon sohvaa myytyä ja nuorimman tyttären päätä käännettyä sen meille tuonnissa.

  VastaaPoista
 11. Kiitos ihanaiset kun olette kommentoineet niin ahkerasti =)
  Kuvia laitan heti kun kameran akku on täysi ( On latauksessa tällä hetkellä) Keittiön pöytä vaihtui varaston pyöreään pöytään ja muuten täällä nyt ihmeitä ei ole tapahtunut =) Odotan vaan innolla että pääsen sisustumaan teinien huonetta, vaikka tosin Vanhin tänään sanoi toivovansa jo muuttaa omaan kotiin =))))) No aika näyttää .....Siis tytöthän ei tiedä että laitan huoneen uuteen uskoon, olen vain saanut poimittua väritys juttuja jne.... onkin sitten jännä nähdä ilme tytöillä =)

  VastaaPoista