lauantai 16. tammikuuta 2010

Valmis tyttöjen huone ja.....

Laura tykkäs hirmuisesti =) Nora ei ole vielä nähnyt. Laura kun tuli kotiin niin oli mitä ihmettä???!!!! Ja kysyin mitä tykkää niin kuulemma on tosi kiva. No juuuuuuu
Ihan ok siihen mitä se oli, mutta äidin maku on kuitenkin hieman erilainen, mutta katsotaan nyt läpi sormien =)))))) Mentiinkin torstaina ystävän kanssa yllättäen shoppailemaan. Käytiin Loviisanaitassa ja Ikeassa. ihan kaikkea en saanut mitä huoneeseen olin tarkoittanut mutta saahan niitää hakea vielä myöhemmin. Pikku matto oven eteen, toinen taulu Lauran sängyn seinälle Ja muutama kehys jäi uupumaan ...oli vain että tuote loppunut.... no onneks oli pikku juttuja vain =)

Pojat jo kuulemma vaativat kanssa jotain uutta...no sanoin että isi saa hooitaa sen huoneen =) On meinaan tosi haasteellinen sitten.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille täällä podetaan flunssaa ja yritän parannella sitä =)

Sari

6 kommenttia:

 1. Vautsi vau! Pitää pitää meijän Emma-Sofia täältä pois tai on ihan turha Iida-Marian pinkkiä sohvaa yrittää myydä=o)
  Muistahan käydä mun blokissa osallistumassa meneillä olevaan arvontaan.
  Mä lähden jatkaan maalaamista ja huomenna pääsenkin yhden huneen kimppuun kun sieltä lähtee ylimääräinen sänky.

  VastaaPoista
 2. Marika kiitos infosta kävin heti osallistumassa =) Vanhin tyttö tuli vasta tänään kotiin ja samaa sanoi heti mitä IHMETTÄ tääl on tapahtunut!!! Kysyin heti että hyvällä vai pahalla niin kuulemma hyvällä =)))) No huh,huh en siis mokannut tällä kertaa =)

  VastaaPoista
 3. Voin kyllä uskoa että on mieleistä ja olisi mieleistä meijänkin pian 15-vuotiaalle!
  Muu kotisi on sitten minun mieleen. Monen monta juttua "adoptoisin" meille mielelläni. Saisin ne puuttuvat palat omaan sisustukseeni=o)
  Minä mietin lähtisinkö jäälle ajaan rallia vai jatkanko maalaushommia.
  Hyvää sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 4. hyvälle näyttää!!!!varmasti on mieleen tytöille!mun pitäs kans sisustaa 15v.ja 12v. tyttöjen huoneet uuteen uskoon.tässä olis kivoja vinkkejä:)

  VastaaPoista
 5. Hienoa on! Sä olet oikein innokas sisustaja. Mä taas uusin kerran viidessä vuodessa =o)

  VastaaPoista
 6. Upean näköinen huone! Harrastan sisustusta (piirtelen paljon pohjapiirrustuksia ja erilaisia sisustuksia) ja olen myöskin jotain tällaista joskus suunnitellut...Vaikka omaan makuuni musta on ehdoton eiei, valkoinen on paras ystäväni. :-)

  Muistelen, että joskus kirjoitit olevanne vuokralla. Saitteko vuokranantajilta luvan maalata? Mekin olemme vuokralla, ja nuo tylsän valkoiset seinät alkaa jo ottaa aivoon ja pahasti...

  VastaaPoista