perjantai 4. joulukuuta 2009

taas pikku muutosta =)
Siirsin sohvasängyn takaisin olkkariin ja tuli sitä ihanaa täydennystä mitä kaipailenkin tänne <3 br="" k="" keksisi="" mieluusti="" olkkarin="" otan="" seiniin="" t="" vastaan="" viel="" vinkkej="" ydennyst=""> Illalla kävi Nicholaksen kummit nimpparikahvilla kun eivät sunnuntaina pääse.
Nyt olenkin hirmu väsynyt, Casperinkin sain vasta kymmenen maissa nukkumaan ja toivon että aamulla nukkuu sitten hiukan pitempään =)
Tänään oli aamulla 8.15 Jesperin eskarissa puurojuhla! Kyllä oli tekemistä että ajoissa kerkesi sinne. lauloivat ja leikkivät meille aikuisille ja lopuksi oli puurotarjoilu sekä lasten tekemiä pipareita kera kahvin ja mehun <3 br="">
Nyt maate ja oikein ihanaa viikonlopun alkua kaikille =)

sari

7 kommenttia:

 1. näyttää ihanalta!!onpas teilläki ollu varain puurojuhula..mä luulin,että täällä on varain mutta meiän tarvii vasta yheksäks:))

  VastaaPoista
 2. meidän pojalla on kanssa eni viikolla Jouluaamu eskarissa, johon on vanhemmat tervetulleita :) Ihanan näköistä teillä..Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kävin taas kurkistelemassa...voi miten ihanan jouluista ja niin kaunista...ja niin siistiä, vaikka lapsia juoksee torpassa kuin vilkkilässä kissoja!!!
  -kurkistelija simppu-

  VastaaPoista
 4. Oi miten kaunista ja jouluista!

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo enkelityynyliinat:)

  Ja taas niin viihtyisän näköistä:)

  Jamelia

  VastaaPoista