sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Punaista vähennetty =)


Otin nyt pois hiukan punaista kun se niin vaivasi =D Paljon kotoisampi olo tuli nyt. Laittelin muutaman kuvan eilisestä. Yksi hylly tuli lisää olkkarin seinälle , mutta noissa kuvissa sitä ei vielä ole. Kuusikin vihdoin laitettiin. Eli eiköhän sitä joulutunnelmaa jo pikkuisen ala tulemaan, kun hiukan luntakin ollaan saatu =)
Siirsin sohvan paikkaa hiukan kun oli tehtävä kuuselle tilaa.
Cassu on aamusta asti ollut kuumeessa nyt, olihan hän viikon terve. Taitaa viime vuoden sairastelu toistaa itseään eli sairastellaan tasasen tahtiin kevääseen asti varmaan.

Oikein ihanaa kolmatta adventtia kaikille <3

11 kommenttia:

 1. Hei Sari,
  Olen koko aamun siivoillut ja tulin hakemaan puhti ablogeista välillä ja ihanaa, että olit taas päivittänyt kuvialla. Teillä on aina niin kaunista ja siistiä! Minäkin tuota punaista lisään ja poistan, kun jotenkin piristää, mutta sitten taas liika häiritsee.. Toisilla näyttää aina niin kauniille. =)
  Ihanaa sunnuntain jatkoa, Mia

  VastaaPoista
 2. Hei Sari
  Tirkistelen blogiisi ahkerasti katsomaan kuvia kodistanne. Mistä olet hankkinut ihanan peilin joka on senkin yläpuolella seinällä? Terveisin Nina

  VastaaPoista
 3. Oi, niin kaunista *huokaus*!!! Ihanaa joulun odotusta :)

  Linda

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä niin kaunis tunnelma! Kivasti silti vielä siellä näkyy punasia yksityiskohtia.

  Mukavaa alkavaa viikkoa sinne myös, toipumisia pienelle pipiläiselle.

  VastaaPoista
 5. Kaunista. <3 Mulla olikin kova ikävä sun juttuja, ihan untakin sinusta näin yks yö! :D

  Mulla ei taaskaan ole yhtään joulufiilistä, ei ollu viime vuonnakaan. Kumma juttu. :O Jouluihminen kun oikeasti olen. Odottelen jo kevättä, hih.

  Ihanaa sunnuntaita murulle! <3

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia kodistanne...tuo punainen on kyllä jännä väri kun siihen kyllästyy niin nopeasti. Lasten takia olen punaista laittanut. Jotenkin se vaan kuuluu Jouluun. Harmi kun teillä sairastellaan..voimia arkeen :)

  VastaaPoista
 7. Christina: Kiitos, siistinä yritän pitää, mutta varmasti tiedät lapsiperheessä se ei ole kovin pysyvää ainakaan kauan!!!!!
  Mä siivoilin eilen ja siks oli kiva ottaa kuvia sen jälkeen =) Sun täytyy kans pistää blogi pystyyn niin tulen heti vakkarina sinne <3

  Nina: Kiitos. Peilin sain kun tein ystäväni kanssa sisustus
  vaihtoja =) Mutta jos oikein muistan niin hän on ostanut kirjakerhosta =)

  Linda suuuri kiitos ja sinne
  myös <3

  Teija: Kiitos, vähän oli jätettävä punaista ja keittiöön hieman enemmän. Lapset sai omat huoneensa koristeella ihan oman maun mukaan=)

  Naana: Mulla hiukan sama fiilis....mikäköhän siinä onkin hmmmm...ja ikävä myös täällä<3

  mannapuuro: totta höpiset, jouluun kuuluu punaista ja olenkin keittiön pitänyt punaisena ja lapset ovat saaneet omiin huoneisiinsa mieluiset koristeet =)
  Mä en vaan itse hirveästi pidä punaisesta ja tuntuu työläältä pitää jouluna sitä. Siks otankin ennen uudenvuodenaattoa kaikki joulu jutut pois =)

  VastaaPoista
 8. Taas niin ihania sisustuskuvia:)

  Voi Cassua paranemista<3

  Jamelia

  VastaaPoista
 9. Teillä on hurjan kaunista ja jouluisaa!

  <3 Henska

  VastaaPoista
 10. Aivan ihastuttavia kuvia!!!!
  Mikä lie ettei minullakaan punainen iske ollenkaan, juuri ja juuri nisset menee, mut ei muuta väriä tule minunkaan jouluun :-))
  Mukavaa joulunodotusta ja pikaista paranemista lapsukaiselle!

  VastaaPoista
 11. Mukavaa joulunodotusta teille <3

  VastaaPoista