keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Jotain uuttakin =)Yöpöydästäkin sain vihdoin napattua kuvaa, no toista vielä kaipaisi, mutta sitten joskus myöhemmin =)
Lunta on tullut ihan kiitettävästi taas ja onhan se huomattavasti kivempi kun ulkonakin voi hiihtää ja lasketella mäkeä.
Huomenna vietetään syntymäpäivää kun Jesper täyttää 6-vuotta. Kummit tulee illalla ja kaverit ja muut sitten sunnuntaina. Eli juhlia riittää nyt joulusta-huhtikuuhun ja kuukaus väliä ja taas saa juhlia =)
Nyt tullut herkuteltua niin paljon että on kyllä herkuttelut vähennetävä huomattavasti eli samoin kuin lapsillakin kerta viikossa saa luvan riittää! Ja kävelylenkkeilyjä rattailla vois tehostaa =) On meinaan 3 kiloa tullut lisää!!!!!!

Nyt toivottelen ihanaista keskiviikkoa kaikille <3 br="">
sari

5 kommenttia:

 1. Oi, minun lempiyöpöytäni!!! Tosi kaunis :)

  Mukavia juhlia teille. Sama tunne herkuttelun kanssa, onneksi tulee uusi vuosi ja uuden vuoden lupaukset ;)

  VastaaPoista
 2. Toi rivieran pöytä on niin kaunis!!!
  Mukavia juhlia ja Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. Onpas tosi kaunis yöpöytä! Meidän makuuhuone on tällä hetkellä ilman yöpöytiä ja sängynpäätyä, vanha pääty heitettiin pois ja pöytiä ei ole aikoihin ollut. Äsken hain jo miehelle akkuporakoneen valmiiksi, jos vaikka hylly ja lamput menis viimein paikalleen :D
  Näyttäis jo vähän paremmalta!

  VastaaPoista
 4. Hei,sullahan on mennyt hyvin, kun uskallat vielä punnita itsesi :) Täällä on kaveri, joka ei uskalla lähestyäkkään vaakaa....:)Mukavia juhlia 6-vuotiaalle :)

  VastaaPoista
 5. oi kun nätti! <3

  onnellista uutta vuotta! :)

  eikös teillä ole ruudullista tapettia olkkarissa? saako udella mistä se on hankittu? (makkarin sisustus mielessä... :) )

  VastaaPoista