perjantai 13. marraskuuta 2009

Pitsa perjantai tänäänkin =) Mutta pääasia että pääsin koneelle!!Kyllä on viikko mennyt nopsaa vaikka oli kyllä kamalaa kun kone toimi miten halusi ja yleensä juuri ei kun itse yritin. Janne sai onneks toimimaan ja kyllä oli jo ikäväkin =)

Joulua en ole laittanut vielä lainkaan! tuota valoa en niin jouluksi miellä! Yleensä marraskuun puolessa välissä on jo koti koristeltu ja joskus on kuusikin ollut jo koristeltuna =) Nyt jotenkin ei jaksa nähdä vaivaa....no ehkäpä viikon päästä jo kenties =)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille <3 br="" huomenna="" iv="" siivousp="">
sari

10 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua sinnekin ja jolunodotusta myös :-)

  VastaaPoista
 2. Onnellista ja rentouttavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Mukavaa viikonloppua! Ja uskon, että kyllä se fiilis joulunlaittoon tulee, tuota pikaa :) Vähän sitä odottelen itsekin vielä...

  VastaaPoista
 4. Mukavaa viikonloppua teille. Samoilla suunnitelmilla mennään lauantaipäivään, minulla lisäksi suuri kattilallinen piparitaikinaa odottelemassa :)

  VastaaPoista
 5. Heippa...etkös sinä sanonutkin, että pizzaperjantaista tulee perinne :) Meille perinteisesti syödään iltapalaksi aina perjantaisin saunan jälkeen siipiä eikä siitä tavasta pääse eroon. Se vaan kuuluu meidän perjantai-iltaan. Toivottelen kivaa viikonloppua ja että pääset koneelle :)

  VastaaPoista
 6. Mä aloittelin eilen laittelemaan joulukoristeita,mm. ensimmäinen pikkiriikkinen joulukuusi pääsi jo eteiseen,valkoinen kuusi valoilla ja köyhänmiehenhopeisilla koristeilla,pikkuhiljaa lisäilen:)Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos kaikille oikein
  paljon =) Ja pitsaahan syötiin eilen tosiaan taas =) Mutta kyllä alkoi noita siipiäkin tehd mieli =D
  Ja voi taivas miten haluisin kanssa valkoisen kuusen!!!!!
  No ehkäpä ensi jouluna viimeistään!
  Laitoin sen ihanan RM:n hyllyn niillä koreilla huutikseenkin myyntiin, kun jotenkin on niin kellertävä mun puhtaan valkoiseen olkkariin =D No jospa sitä tästä jossain vaiheessa tietää jo mitä haluaa ja huti ostoksia ei hirmuisesti tulisi =)
  Aamusta heti aloin siivoilla ja pesin lattiat. Nyt hetki koneella ja sitten yläkertaan sama tekemään!
  sari

  VastaaPoista
 8. Mukavaa viikonloppua. Pitsalla herkuteltiin meilläkin eilen, njam :)

  VastaaPoista