lauantai 14. marraskuuta 2009

pitäiskö sittenkin =)Laitella pikkuisen joulua jo tänään =) No Cassu nukkuu vielä päikkyjä joten iltaan menee varmaan. Tänään sain tosiaan alakerran siivottua hyvin mutta sitten väsähdin =)
No päiväähän vielä on jäljellä!
Janne on Matiaksen kanssa turnauksessa ja muut lapset ulkosalla. Ihanan hiljaista on.......joskus näinkin =)

Sari

5 kommenttia:

 1. Hih, laita laita ja kuvia sit tänne. :)

  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Kyselit noista minun ompeluksista.Tuhannet kiitokset, että ompelukseni viehättävät. =D Ompelen kyllä mielelläni tilauksesta, en ihan mitä vaan, mutta aika lailla laidasta laitaan. Olikos sulla joku erityinen kiinnostuksen kohde?

  Suosittelen muuten jo ripottelemaan joulua kotiin... =D

  VastaaPoista
 3. laita iliman muuta jo joulua:)kyllä se niin piristää ja jännitys kutkuttaa ihanasti rinnan seutuvilla:))mäki oon nyt joka päivä lisäilly valoja ja pieniä jouluisia ihanuuksia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanaiset =)))
  Tänään en saanut aikaseksi mitään!!!!!!! Sitten aamun, no jospa huominen sitten toisi mukanaan taas pirteyttä ja inspiraatiota =) aamuisin olen tosi ahkera ja innostusta täynnä, voisin toteuttaa melkein mitä vain silloin =)mutta hitsit kun aamut on niin lyhkäsiä =D

  VastaaPoista
 5. Minäkin oikein ootan että "saa" laittaa joulua. Vielä en oo laittanut kuin yhdet jouluvalot. Pojat ois jo siivouksen jälkeen laittanu omiin huoneisiin joulupukkikoristeita mut käskin oottaa adventtiin :D Pikkuhiljaa, ensin jouluvalot, sit ripaus punaista sinne tänne ja adventtina vasta enempi ;)

  VastaaPoista