maanantai 30. marraskuuta 2009

eteisen seinää hiukan =)
Tuosta seinältä poistui tapetti ja ne kamalat palapeilít =) Jossain vaiheessa maalia tai tapettia mutta saa vielä odotella jonkun aikaa =)
Alan vaan olemaan kyllästynyt punaiseen siis peruspunaisen...vaaleanpunaista kyllä rakastan <3 br="" hinn="" isk="" ja="" jo="" jotenkin="" joulua="" joulun="" keitti="" kerran="" kotiin="" kun="" l="" laittaa="" lasten="" meill="" mutta="" muuttaa="" n="" nyt="" olevan="" olkkariin="" pakko="" poissa="" punaisen.....pit="" punaista="" rej="" sen="" siis="" takia="" toivoisin="" tuota="" tuppaan="" v="" viel="">
Cialle laitoin vielä kyssärin tuohon pyykinpesu postaukseen =) Kiitos ihana aihe tosiaan ja moni voikin ajatella että onpas halvat huvit mutta kun rakastaa puhtaan hyvän tuoksuisia pyykkejä jonka tuoksu valloittaa myös kodin niin AAAHHH....arjen iloja jostain niitäkin on haettava =))))

Oikein ihanaa arjen alkua kaikille <3 br="">
sari

7 kommenttia:

 1. Apua, sielä se naulakko nyt on. Ja hyvin sopiikin! <3

  Laittele lisää kuvia. Niitä on niin ihana katsella. :)

  VastaaPoista
 2. Minä en juuri punaista laita, koska on kans kiire laittaa pois:-)
  Valkoinen joulu meillä, paitsi ei ulkona ;-))

  VastaaPoista
 3. Arvaas kuule mulla ihan sama ongelma!Punaista on nyt ripoteltu ympäri kämppää kun vanhin tyttö sitä niin toivoi (toivoi jo viime jouluna mutta en antanut periksi..)ja mä olen täysin kypsä siihen väriin:)Olen kyllä päättänyt urheasti sen kestää tänä vuonna,eihän sitä kuitenkaan niin kauaa kestä...Teillä se kyllä näyttää oikein hyvältä:)!

  VastaaPoista
 4. Cia kamala edes katsoa noitakuvia =))))))) No olen joulun laittanut uudeksivuodeksi heti pois jo niin enköhän jaksa katsoa vielä jonkun aikaa =))))

  VastaaPoista
 5. Kauniit nuo lamput - minusta (vaikka valkoiseen olenkin hurahtanut) punainen jollakin tavalla kuitenkin kuuluu jouluun, vaikkei siitä itsekään niin hirveästi pitäisi. Minäkin haaveilen valkoisesta joulusta, muuta punaista tunkee väen väkisin :)

  VastaaPoista
 6. Moi

  Kiva tuo eteinen:)

  Meillä on vaan ihan hippunen punaista joulun suhteen
  mutta voihan sitä laittaa muitakin
  värejä;)

  Meillä on vaan varmaan eniten punaista tänä vuonna vain joulukuusessa:P

  Oon hiukan kyllästynyt punaiseen.

  Halaus.

  Jamelia

  VastaaPoista