sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Väsyttää vaihteeks :)

Voi jestas mikä viime yö oli!
Cassu heräs ekaa kertaa jo 20.06 ja siitä sitten taas hetken päästä! Vähän yli kymmenen kun menin itse nukkumaan niin poikahan pääti herätä ja olla nukkumatta! Johtukohan Flunssasta vai hampaitten tulosta...voi kun tietäis. Janne otti Cassun olkkarin puolelle ja mä jatkoin unia. Oli kuulemma nukahtanut puolen yön jälkeen uudestaan. Sitten puol kolme heräs syömään ja varttiavail kuus ja kiukkus vallan...vihdoin nukahti ja 07.22 näytti kelloa aamulla kun poika heräs. Jannelle annoin ja itse jatkoin unia yhdeksään. Kyllä teki hyvää nukkua univelkoja pois.
Sitten otinkin pikku-miehen heti syliin ja rutistin oikein lujaa...voi miten sitä voikaan rakastaa niin paljon noita lapsosia....<3 br=""> Päiväunilla kun pikkuinen oli niin aina silloin laittelin kotia...siivoilin ja järjestelin...ja kun tulin koneelle niin vaunuista kuuluikin jo itkua. No sitä tämä elämä on että nyt ollaan ja eletään lasten ehdoilla ja sitten myöhemmin on meidän aika :) Ja mistään hinnasta en vaihtaisi tätä pois...niin rikasta ja rakasta on että välillä tuntuu pakahtuvan ! Ja muut murheet väistyy siltä istumalta kauemmaksi. On suuri onni omistaa ihana perhe. Vaikka välillähän nuo aiheuttaa harmaita hiuksia : )
Nyt nuo rakkaat ihmiset on kaikki nukkumassa ja minä vietän tätä omaa aikaa mikä kyllä pitää pistää sivuun ja kömpiä itse nukkumaan, että jaksaa taas huomenna aloittaa uuden päivän hyvissä ajoin :)

Oikein hyvää yötä kaikille

4 kommenttia:

 1. Voi toiv. saatte nukkua nyt ensi yön
  ja totta viisaita sanoja kirjotit
  lapsista ja perheestä<3

  Muisku ja kauniita unia:)

  VastaaPoista
 2. kivaa viikkoa tulin toivottamaan!
  pikaista paranemista pienelle ja jaksuja äidille. ♥

  VastaaPoista
 3. Jaksamista! Meillä on monta yötä mennyt harakoille nuorimmaisen unien kanssa, on ollut kipeänä ja ilmeisesti vieläkään ei ole ihan terve kun viime yö meni niin huonosti.
  Mukavaa lukea tavallista lapsiperheen arkea, voimia ja piristystä!

  Niin ja teillä on muuten oikein kaunis koti!

  Amyrlin

  VastaaPoista
 4. teillä on niin kauniita lapsia <3 ja kaunis koti <3 ja ihanaa lukea teidän arjesta :) täällä on kans yks väsynyt, liekö vaan jotain univelkoja...

  Nuo Casperin hampaat oli niin söpöiset, niin ison pojan näköinen jo! :)

  Halauksia <3

  VastaaPoista