lauantai 7. helmikuuta 2009

Lauantai ja ihan oleskelua vaan.

Aamu alkoi sitten Casperin kanssa 06.45 huoh! Niinkuin meidän teinit sanoo!
Siltä juuri minustakin tuntui. Eli nukuttanut olis vielä. Yöllä kun tuli yhden ihanan netti ystävän kanssa sisustettua meidän makkaria : )
No jonkunmoinen nuha pirulainen rantautui taas Casperille. Eiköhän tässä jo ole tarpeeksi sairasteltu.
Ensimmäiset päikyt oli pienellä jo yhdeksän maissa ja herätys siitä puolen tunnin päästä eli yhtä tyhjän kanssa...no ystävä viestitti ja pyysi lasten kanssa pulkkamäkeen. Ja meninhän minä.
Nikke,Emma,Jesper ja Casper mukana. kaksi tuntia oltiin reissussa. Kotiin syömään ja Janne lähti melkein heti lasten kanssa lumilinnan tekoon. Ja viihtyivät kolme ja puol tuntia sen parissa.
No minähän sain olla sen puol tuntia itekseen kun Casper nukkui taas päikyt. Liekö himskutti kipeeksi enemmänki tulossa. No siitä asti valvoi tähän kun vein hänet omaan sänkyynsä nukkumaan! Ja tais nukahtaakin sinne, mutta jos vanhat merkit paikkaansa pitävät niin herää viimeistään 20.00 ja sitten oliskin kova halu päästä äidin viereen <3 br=""> Janne on hakemassa irtokarkkeja mulle ja odotan että pääsen herkuttelemaan niitä rauhassa. Yläkerrassa vielä lapsosia hereillä eli ihan heti ei ala se oma aika mikä on ollut tänään hyvinkin vähissä. Ja täytyy myöntää että hirmu väsynyt olen. Tänään täytyy mennä hiukan aikasemmin nukkumaan kuin puol yksi yöllä : )

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille

2 kommenttia:

 1. Paranemista sinne Casperille<3

  Kauniita uniaX

  VastaaPoista
 2. Lauantain kuulumisilla.

  pikkumiehelle paranemisia !


  Hyvää yötä !

  VastaaPoista