sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Sairastelua :(Olishan se ihme jos tässä suurperheen arjessa olisi edes yksi pitempi aikaväli jolloin kaikki olisi terveitä!

Viime viikolla Emma kuumeili ja kova nuha

Nyt Casper ja kova kuume...huitelee koko aikaa siinä 39-39,7 hujakoilla....supot tulleet hyvinkin tutuksi ja lääkäri:) Mistä sitten tosiaan apua saimmekin Casperin korvatulehdukseen.

Eli lääkekuurilla ollaan vaihteeksi.

No pääasia että paranee....on nämä kolme päivää olleet tosi rankkoja yö kukkuilujen kanssa jolloin huutoa on riittänyt! ja siltin vaan sinnittelen täällä yö myöhään...kun on se kallisarvoinen oma aika nyt :)


Lapsilla on hiihtoloma. Mihinkään ei olla menossa. Isäntä töissä. Eli lomaillaan ihan kotona.

No jotain hyvää on tapahtunut ja se on kilojen häviäminen ihan itsekseen! Juu,u...ennen Casperin odotusta painoin 7,5kg enemmän kuin nyt! Jotkut housut tuppaa tippumaankin :)

No juu nyt kun kehuin niin takas tulee kummiskin :)


Työt alkaa 1.3 eli paluu työelämään alkaa vaikka se tapahtuukin täällä omassa kodissa.

Mutta vastuu on suuri ja hommaa riittää:)

Nyt täytyy vaan toivoa että isäntää ei lomauteta! Se nyt tästä vielä puuttuisi.

Pahoja enteitä kyllä on sillä saralla!


Sisustusta en ole nyt yhtään jaksanut ajatella muuta kuin mitä olis kiva saada ...pitäis kyllä...no mutta jotenkin tylsää näillä samoilla jutuilla ja olis kivaa saada jotain uutta! Kuten esim. sohvat! Juu olen katsonut kahdenlaisia...ruskeaa divaanisohvaa tai sitten valkoista Ikean Ektorpia vai miten nyt kirjoitetaankaan....ihan on erilaisia mutta kumpikin mielyttäis...no juu tämän sakin kanssa tuo ruskea olis paras vaihtoehto! Mutta kun tuo valkoinen on niin kaunis!Tänään käytiin mun äidin luona ja kiva oli nähdä pitkästä aikaa Heitä! Oli siitä jo yli puol vuotta!

Kiitos vielä herkuista :)Nyt toivottelen kauniita unia ja oman kullan kuvia pus,pus...

6 kommenttia:

 1. Voi paranemista Capserille<3

  Ja muisku murulleX

  VastaaPoista
 2. voi pientä miestä, vähän tuos kuvassa onkin pipin näköinen mussukka <3 hyvää yötä :) ai niin, haluisin lisätä sut naamakirjaan mutta en muista sinun nimeä.. lomautukset on syvältä. Mikollakin vaan tiedossa että tänä vuonna tulee 80vrk, ei tietoa koska.. sapettaa.

  minkä ikäinen hoitolapsi sulle tuleekaan? kyllä varmasti arki muuttuu ja voin vaan kuvitella vastuun ja työn määrää.. muisku <3

  VastaaPoista
 3. Pikaisaa paranemista!!!!!!

  Oi, jokos se siekin työelämään palailet?? Menee se aika niin nopeasti!

  Jotain vielä oli mielessä, mutta... öh.. meni ohi nopeammin kuin kerkesin napata kiinni :D

  VastaaPoista
 4. pikaista paranemista pienelle!

  ja onnea housujen tippumisesta! :D

  VastaaPoista