sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Siis voi ei!!!! Mikä yö!!!!!!

Menin nukuttaa Casperia eilen illalla ja nukahdin siinä samassa myös itse!
No sinänsä niin väliä , mutta heräsin tissittelemään Casperia ennen yhtätoista ja siinä sitten kävin samal vessas ja riisuin vaatteet pois ja nukkumaan takas...Casper herää yhdeltä syömään taas joten ei muuta kuin tissitellään jälleen...poika jatkaa unia ja mä meen juomaan ja tuun takas nukkuu, mutta eipäs tulekaan uni! Vielä kello neljä katson viimeistä kertaa kelloa ennen kuin nukahdan uudestaan...Ja sitten herätäänkin seitsemältä jo!
Illalla imettäessä Casperia tuli epätoivo kun huomasin että maitoa ei tule kunnolla. vaikka kuinka poika imee niin ei tissi täydenny...Johtui varmaan illan tiheästä imemisestä. No tänään isäntä toi kaupasta velliä mukanaan ja poikahan joi kuin vanha tekijä pullosta!!!! Siis ei ole koskaan ennen juonut pullosta! 1,6 dl meni kaikenkaikkiaan sitä ja vielä tissiä päälle nukutuksen yhteydessä. Maissivelliä oli ja ainakin näytti maistuvan. Toivottavasti ei tule masuvaivoja. Ja puurolle aijon heti opettaa kunhan vaan vähän poika vanhenee ensin.

Illalla kun isäntä lähti lasten kanssa Myllyyn joulukauden avajaisiin, niin minäpäs aloitin yläkerrassa huoneitten vaihtoa! Vihdoin tuli kahdeksan jälkeen valmista ja vielä pitäis verhot vaihtaa, mutta ajattelin samalla vaihtaa jouluverhoiksi.
Huomenna sitten jatkan siivoilua yläkerrassa.

Tänne ei mitään ihmeellistä kuulu...sitä normia arkea niin kuin aina <3>

5 kommenttia:

 1. Kurkkimassa =)

  Kauniita unia <3

  Toivoo naana =)

  VastaaPoista
 2. Unettomat yöt on kyllä vihoviimeisiä. Itsellä uni karkaa kahta kauemmaksi siinä vaiheessa kun alan miettimään että taas on tunti vähemmän aikaa nukkua..

  Onneksi seuraavana yönä uni onneksi maittaa :)

  VastaaPoista
 3. ai,ai ne kunnon yö unet ois vaan niin tärkeät äidille.

  Parempia unia ensi yölleX)

  VastaaPoista
 4. Toiv. tää yö saisitte hyvin nukuttua<3

  VastaaPoista