maanantai 24. marraskuuta 2008

Kiirua!!!

Tämä päivä on mennyt niin että nyt vasta saan istua ja ajatella vain ja ainoastaan itseäni...
edes telkkua en halunnut katsoa, kun menee sekin aika pois koneelta...: )
Aamulla herättiin Casperin kanssa taas 06.15 ja touhuttiin normit aamu jutut. Koululaiset kun oltiin saatu kouluun niin aloin Jesperin kanssa siivoamaan taas ja sitten lähdettiinkin pulkkamäkeen.
Sieltä kun kotiuduttiin , niin syötin Casperille maissisosetta ja tissiä sekä Jesperille annoin myös ruokaa. Vaipanvaihto ja vessailut ja taas menoks. Lähdettiin keskustaan kävellen. Mä työnsin tosi raskaita vaunuja yhdellä kädellä lumen läpi ja toisella vedin Jesperiä pulkassa. Kotiin kun päästiin, olin puoli kuollut!!! Samalla reissulla hain Nicholaksen lääkkeet...korvatulehdus pojalla! Nyt on saanut hänen kanssaan lääkärissä juosta. Onneks ei mitään vakavaa kuitenkaan. Sormikaan ei ollut murtunut onneksi.
Kotona alkoi taas normit touhut ja kolmelta aloin Nikken kanssa harjoittelemaan englannin kokeisiin ja lopetetettiin vasta puol kahdeksan....alkoi itselle jo tulla nälkä kun olin yhdeltätoista syönyt viimeks. Lapset piti ruoka tauon, mutta mä hoidin sillä aikaa Casperia. Iltatouhut kaikkien kanssa ohi ja vihdoin omaa aikaa!!!!

kauniita unia

4 kommenttia:

 1. Huh,on sulla ollu tohina päivä! taitaa ne päivät olla aina yhtä touhua? ;)
  Tuntuu että meilläkin on ja aina ollaan menossa ;) (nyt Kuopus nukkuu ja neiti katsoo Peppiä)
  Heh,mullakin on se netti aika,mieluummin koneella kuin katson telkkaria.

  VastaaPoista
 2. Moikka

  Ooot taas ollu niin ahkerana siellä
  toiv. tänään on vähän omaa aikaa<3

  Halaus murulle

  Jamelia

  VastaaPoista
 3. niinpä, kovin touhukasta arkea siellä <3 mutta eipähän tarvitse tylsyydestä kärsiä :) Vaan oppii ainakin arvostamaan omaa aikaa :)
  Tuo vaunujen lykkääminen ja samalla pulkan vetäminen paksussa lumihangessa käy muuten kyllä urheilusta! tein samaa tänään, huh huh.. <3

  VastaaPoista
 4. Aikas touhua on ja yht äkkiä huomaakin taas olevan ilta!

  VastaaPoista