perjantai 7. marraskuuta 2008

Perjantai taas : )

Tänään vietettiin sisäpäivä Jesperin kanssa vielä, sillä hänellähän oli eilen kuumetta 38.9 tänään ei enään mitään, mutta parempi vielä toipua.

Tänään menin kauppaan ja samalla katsoin Jannelle isänpäivä lahjaa. No yhden kivan mustan hupparin löysin...tiedä sitten tykkääkö hän vai ei...meillä niin eri maku joka suhteessa
Mun isälle metsästin yhtä kirjaa ja en sitten löytänyt. Ajattelin että menen huomenna sitten kaupoille etsimään, mutta kävikin niin että mulla meni vaihteeks isännän kanssa hermot, niin pakkasin Casperin mukaan ja lähdin Länsikeskukseen kirjan etsintään.
Cittarista haku ammunta ,mutta lopulta löysin Euromarketista löytö pöydästä ale hinnalla viimeisen!!!! Hiukan hyvä tuuri kävi!
Kaupassa näinkin yhden ystävän ja juteltiin aikamme ja Casperhan nukahti siihen...vissiin oli tylsät jutut meillä. kotiin kun tulin niin enpäs saanut poikaa siirrettyä niin että olis jatkanut unia vaan hän oli vielä sitten pari tuntia hereillä. saas nähdä millainen on ens yö.

No nyt on rauha talossa ainakin hetken. Joululahjoja on lisää tullut hankittua ja uuden kauppatakin ostin itselle... sellaisen ihanan valkoisen toppiksen. Tosi hyvä värin kannalta näin lasten kanssa kun liikkeellä on! Taidan saada pestä useasti sitä.
Emma kävi tänään mun serkun kanssa kustavissa kummitätinsä luona. Ja kivaa oli ollut kuulemma. Tais olla vaan sen verran raskas reissu kun nukahti sohvalle. Peiton hain hänelle ja saa mun puolesta siinä nukkua nyt.

Huomenna olis kodin ykkösessä tontut vierailemassa ja nyt vaan mietin veisinkö pikkuväen sinne niitä katselemaan....taitaa vaan olla aikas ryysi siellä, niin mahtaako lapset nähdä mitään..
Kuvaa en saanut laitettua kun joku on vienyt johdon täältä tietämättömiin!!!!

Nyt lopetan romaanin teon ja toivotan kauniit unet kaikille<3>

6 kommenttia:

 1. Kurkkimassa toisen murun kuulumiset<3

  Koitan päästä taas meseen
  kunhan Suomivieraat on pois heh.

  HalejaX

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. kurkkaamassa <3 osaan taas käyttää konetta kun kirjoitin kommentin äsken enkä huomannu että olin isännän tunnuksilla kirjautuneena(siis isäntä ei ollut itseään kirjannut googlesta ulos) joten poistin sen.. :D

  VastaaPoista
 4. Merkin jätän, kun kävin visiitillä ;)

  VastaaPoista
 5. Hö,läks vahingossa tuo kommentti anonyyminä, eli minä se olin :D

  VastaaPoista
 6. Mä en ole vielä saanut aikaiseksi ostaa yhtään joululahjaa, apua! Sä olet ollut ahkera. <3

  VastaaPoista