keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappua ja ihmettelyä

Aivan mieletön ilma taas! Masut täynnä grillattavaa tässä postailen ja mietiskelen itselleni makkaria!!!!!!! Yks kaks tullut niin ikävä makuuhuonetta! Mietintää siks miten saan Emman puhuttua ympäri saatika mahtumaan yläkertaan ;) ei kovin helppo juttu ei ! Hmmmmmmm ...

Munkkeja tarttis vielä paistella tänään ja ehkä simaa juoda! Yks pullollinen oli ei niin hyvää ja toinen taas ihan ok ;)

Ja sitten ei niin kiva ylläri pesukonetta tyhjentäessä kun tajusin että siellä on ollut vaippa !!!! Siis juu ihan liberon housunvaippa ! Ja älkää kysykö miten se on sinne mennyt!!!!! Ainut mahdollisuus on kun Adeliina meni pesulle että on itse sen sinne heittänyt sillä välin kun olen hakenut lisää likapyykkiä! No tuo koneellinen oli aikas täynnä semmoista hyytelö raetta! Ja ei kun putsaus hommiin ja uudestaan kone päälle!

Oikein ihanaa Vappua <3 br="">
-Sari
16 kommenttia:

 1. Hih, vaippa pesukoneessa, kaikkea on meidänkin lapsiperheessä koettu, mut tuota ei :D
  Kivaa vappupäivää ja IHANA keittiö!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika :) juu ei meilläkään ennen tätä kertaa oltu kokeiltu :)

   Poista
 2. Voin vain kuvitella millaista pyykkisi on ollut vaippapesun jäljiltä...itselle on käynyt
  joskus niin, että paperinen nenäliina jäänyt taskuun ja jo siitäkin pykki ihan valkoisena...:)
  Tuo teidän keiitö on vaan NIIN ihana...kuten koko kotinne!
  Mukavaa vappupäivän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittos Irmastiina <3 ja sinne muös!

   Poista
 3. Voi,kyllä on vaippa varmasti mössöt saanut aikaan :) Minä en laittanut simaa enkä munkkeja,itsellä kun tiukka dieetti niin sai perhe käydä nuo herkut syömässä muualla :) Teillä on niin mahottoman kaunis koti! Meillä on nyt pieni vaara joutua häädetyksi makkarista kun tuo iltatähti on jo kasvanut ja tarttis oman huoneen mutta en tahtoisi takasin olohuoneeseen :( Yritän ideoida jotakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nina tiedän vielä punkkaavani olohuoneessa taasen jossain vaiheessa kun jotenkin vaan kun siirsi. emman sinne poikien kanssa niin ei mun silmääni nyt miellytä!!!!! :) no sitä en uskalla isännykselle sanoa ainakaan heti! Meinaan ei tykkää yhtään mäistä mun järjestely jutuista! ;)

   Poista
 4. Yllättävän hyvin se vaipparae lähtee pois uudessa pesussa....nimim.kokenut noin kuukausi sitten :)

  Mä vaan mietin silloin että kuinkakohan paljon sitä massaa jäi pesukoneen uumeniin...

  Hauskaa vappupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne:) juu lähti ihmekyllä tosi helpolla! Ja tosiaan lohduttavaa että en ole ainut! :)

   Poista
 5. Ohops, ei niin kiva yllätys. Kaikkea sitä sattuukin :D meillä ei ihme kyllä ole tällasta vielä sattunu vaikka noi pojat keksiikin kaikenlaista. Meillä on kestovaipat käytössä ja pojat on aina vieny vaipat pyykkikoriin. On siellä joskus kerttiksiäkin ollu mutta ei oo vielä koneeseen asti päätynyt :D hauskaa vappua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna:) mä en koskaan ole kestoillut lasten kanssa! Hatunnostot sulle siitä :) mä olisin varmaan pulassa sen pyykkivuoren kanssa sitten kun olisi lisäksi vielä kestot :D

   Poista
 6. alkaa ruskea vallata siellä vähän? :) siis huonekaluissa.. ihanan näköistä! milloins teille noi tuolit on tullu ja tripptrappiki? vitsi on niin ihanat! nyt kyllä kesällä tullaan käymään siellä kylässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nuo tuolit nyt parisen kuukautta olleet ja triptrap sen kohta 4 vuotta :) juu ehdottomasti tulette!!!!!!

   Poista
 7. Kiva kuulla, että tekin ootte jo käynnistäneet grillikauden!

  Meillä oli kans kerran housuvaippa pesukoneessa. Mutta se oli (ihme kyllä) pysynyt ehjänä, mutta imenyt itsensä TÄYTEEN vettä!! Oli meinaan naurussa piteleminen, kun otin potkupallon kokoisen vaippapallon koneesta ;)

  Mukavaa Vapun myöhäisiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja juu grillikausi on niin <3 namskis :)

   Poista
 8. Minä olen itse useammankin kerran heittänyt housuvaippoja pesukoneeseen. Samoin lapset tekivät sitä yhteen väliin enemmänkin. Sen siitä saa, kun käyttää sekaisin kesto- ja kertavaippoja, ei muista mitkä pannaan minnekin. Vastaavasti joskus on heitetty kestoja roskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa kuulla etten ole ainoa! :D

   Poista