torstai 30. toukokuuta 2013

Kukkia hain minäkin

Ihania luonnon kukkia tosiaan nyt saatavilla ja itsehän olen peukalo keskellä kämmentä kun puhutaan kukista ja puutarhoista :D valtavan ihania on monet pihat ja haluisin että omakin pieni takapiha olisi kaunis mutta oih ja voih kun en osaa ja mistään mitään ymmärrä :D syreenipuu on ja nyt kukkiikin kauniisti.
       Tuosta lähipuistosta nappasin muutamat koristeomppupuun oksat sisälle ja syreenit seuraavaksi vois ottaa kaunistamaan kotia ;) Eli vinkkejä saapi antaa tosi aurinkoiselle pihalle ja mielellään monivuotisista ;) 

Jaahas ruoan kimppuun taaa :)

Ihanaista torstaita kaikille <3

- Sari


11 kommenttia:

  1. tutut palikat hyllyllä ;)) mä kysäsen äitiltä neuvoja pihaan, se osaa auttaa aina. kävi muakin auttmassa meiän pihan kans ja nyt on mansikat, ruohosipulit ja raparperi kasvamassa. ruusupensaskin tuloillaan ja lisää nurmea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ;) Ai että raparperi olis niin kätsy kun sais piirakat ja kiisselit tehtyä ;)

      Poista
  2. Jos et puutarhuri olekkaan, sisutuksen salat kyllä osaa...:))

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos Irmastiina =D Siitä nyt en tiedä kunhan laittelen sinne tänne ja vaihtelen tarpeen mukaan =D

    VastaaPoista
  4. Voi hellanlettas kun teijän vauva on kasvanut♥ Pitkästä aikaa kylässä siis! :) Ihanat kuvat oot napsinut!

    Meil on kans kuuma ja kuiva piha. Maanpeitekasveista ainakin hopeahärkki ja pikkutalvio on menestyneet. Leviävät kivasti ajan saatossa, niin ei tarvii nyppiä rikkaruohoja väleistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan neitonen kasvanut hirmuisesti :D kiitos vinkeistä :)

      Poista
  5. oon sammaa mieltä Irmastiinan kans :) mie en osaa sisustaa enkä puutarhaa tehdä/hoitaa...joten mulle riittää ku saan ihailla muiden aikaan saannoksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ollut niin etten välitä edes puutarhoista ym kun en osaa niitä mutta nyt haluis pihallakin olevan sisustettua ja kukkaloistoa :D

      Poista
  6. Samanlainen poropeukalo (anteeksi) täälläkin puutarhan suhteen. Pihat ovat ankeita meillä,pienet pläntit ja jotain kivaa sinne olisi saada mutta kuolevat lähes aina,tuijatkin.Mä en vaan osaa ja tuntuu ettei aika riitä millään vaikka kuinka haluaisi. Jotain pientä piristystä nyt ajattelin sinne kuitenkin hakea,edes ohikulkijoiden iloksi vaikka itse en pihaihminen olekaan:)

    VastaaPoista
  7. Kuulostaa nanna niin tutulta!!!!! Siis pieni pahanen pläntti täälläkin :D

    VastaaPoista