tiistai 28. toukokuuta 2013

Meinaa taas lähteä käsistä tää sisustusintoilu

Mikähän siinä on kun yhtäkkiä pitäis saada vaikka ja mitä. :D ja mihinkään olemassa oleviin ei ole tyytyväinen :D
       Nyt on pitkän tauon jälkeen taas Greengate pakkosaada listalla ja toinen tuo meidän tytsyjen huone!!!!!! Mä vihaaaaan sitä!!!!!! Mikä älynväläys on ollut sisustaa se värikkäällä pinkillä siis pinkillä ei siis nättiä vaaleanpunaista nähnytkään. Joka kerta kun kävelen sen ohi alkaa ahdistus :D juu ehkä nyt hauskalla mielellä kuitenkin :D tiedän että lastenhuone olis hyvä olla värikäs jne..... Mutta se ei sovi tänne alas kun muutoin on vaaleaa! Ja kun rakastan vaaleaa ja pastellin värejä. Eli täytyy pistää punkki karvanukkamatto myyntiin ja verhot kans ! Eli juu Emma on Adeliinan kanssa taas alakerran makkarissa ja olkkarissa on oma sänky taas :) no ehkä joskus sitten, nämä tilat kun on rajalliset ;) 
      Nyt nauttimaan omasta ajasta ja pian nukkumaan, työt kun alkaa jo 7.00!


Kiitos taasen murut <3

-Sari


11 kommenttia:

 1. Se on tuo sisustuksen muuttelu vähän kuin tauti, kun se iskee, on pakko jotain tehdä. Sekin tauti sitten edes vähän hellittää kun on tarpeeksi ikää, ei niin huvita enään vaihdella mitään vaan kaikki saa olla niinkuin on.
  Oikein hyvää kesän alkua, pianhan se jo alkaa ja kevät siirtyy historiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu hirmuisesti syyhyttää laitella ja penkoa kaikki nettiputiikit =D HArmi vaan kun tuo rahakin on rajallista!

   Poista
 2. Kummasti se mieli aina muuttuu...minua on ihmetyttänyt, miten tuo harmaa on tullut niin mielivärikseni vaikka on kesä tulossa...luulisi, että joku vähän värikkäämpi miellyttäsi nyt...:))
  AIvan ihana kuva tuo ensimmäinen...tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuttuu! Nyt kaikki pastellit ja ruusut olis niin <3

   Poista
 3. Taitaa tämä "susustusintoilu" olla meillä kaikilla naisilla välillä valloillaan ja juu... kuulostaa tutulta tuo tunne siitä että kaikki alkaa välillä ärsyttämään omassa kotona ja tekisi mieli vaihtaa kaikki uusiksi.
  Mutta tuo punkki matto... älä vaan sitä kerro kun laitat sen myyntiin ;0)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna sen saapi vaikka heti ;) =D

   Poista
  2. Hih... juu kiitos uuteen kotiin heti sellainen ;0)

   Poista
 4. Tutulta kuulostaa...Täällä taas huoneiden vaihto meneillään ja harmaita hiuksia saan kun on niin ahdasta ja entisestään. Mutta putiikkini on pakko saada lisätilaa ja lapsilta lähtee yksi huone pois...Huoh...Ja kaikkea ihanaa sisustustavaraa pitäisi saada tai ehtiä edes tekemään mutta valitettavasti vrk:ssa on vain rajallinen määrä tunteja.

  VastaaPoista
 5. vai putiikkia hmmm =) Mites teillä jako menee sitten oikein?

  VastaaPoista