torstai 22. heinäkuuta 2010

Pikku juttuja...



Tuossa pari juttua mitä Loviisanaitasta mukaan tuli =) Tuo pitkä rasia kynttilöineen ja pienemmän sinkkisen kynttilänjalan sain rakkaalta ystävältäni nimipäivälahjaksi <3 br="">Tuntuu että taas,on joku ihme vaihe että ei tiedä mitä laittaa mihinkin ja mikä järjestys olisi ihana jne.....millaiset verhot,matot, onko väriä vai ei jne....
Antakaa rakkaat ystävät vinkkejä vaikka tiedän että varmasti on hirmu vaikeaa kun ei ole ihan oikeasti nähnyt tätä kotia kuin kuvissa vain.
Itsehän katselen kauniita blogeja päivästä toiseen ja on se sitten valkoinen, peppipitkätossutyylinen tai hempeä ruusuinen, valko/beige niin sydän pakahtuu ihanuudesta....no kaikkihan ei meille sovi, eikä tarvikaan, mutta tuntuu että haen edelleen sitä jotain....Tykkään valkoisesta niin paljon, mutta ruskean eri sävyt tekee siitä sitä jotain....Nyt on hempeää vaaleanpunaista ruusuineen sohvien päällä , ruskeat matot( ihan siitä syystä että vaaleat on pesty ja en raaski laittaa vielä lattialle , kun lapset kulkee edestakas ulkoa sisälle paljainjaloin ja ruskeassa matoissa ei näy se lika =)

Tavaraa on paljon ja rakastan paljoutta, mutta kun imuroi joka päivä niin välillä se on aikas hankalaa kun imuri kolhii joka paikkaan =))))) Mutta en valita pikkuhiljaa kun laittelee mieleisekseen niin varmasti lopputulos on se mitä haen. Tällä hetkellä suuria hankintoja ei mahdu, mutta kaikella pienellä saa jo suuren piristyksen <3 br="" eteen="" hankintalistalla="" kuulla="" liian="" liina="" lliset="" llisi="" mahtumaan=")" meinaat="" mihin="" monesti="" on="" p="" pesukoneen="" pieni="" pyyhkeit="" rimpsu="" saada="" saankin="" saippuioita="" sellaiset="" tuolinp="" tyynynp="" uusi="" vaikka="" vanha="" verho="" ym.....="" yt="">pikkuhiljaa =) sillä koulut alkaa taas, on vaate,reppu penaali ja kynä hankintoja ihan riittävästi <3 alkaa="" arki="" br="" ens="" j="" ja="" ljell="" lomaa="" loppu="" m="" sitte="" t="" taas="" viel="" viikko.="" viikko="">
Ihanaista torstaita rakkaat ystäväni, nyt siivoilemaan,pyykkämään loput matot?, pyykit ,kauppaan ja ruokaakin pitäisi miettiä.

Sari

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Shoppailtu on







Matkassa olin sen yli kolme tuntia ja hiki päässä koko ajan! Hullun hommaa ,mutta kuitenkin niin kivaa =) Nyt on kesän shoppaillut shoppailtu, vielä tulematta sisustuskutsujen saldo, mutta muuten riittää jo!!!! No hakusessa olis ne tuolinpäälliset kyllä =)

Loviisanaitasta ostin tuon ihanan Rivieramaison lokerikkohyllyn ja olen kuolannut sitä jo pitkän tovin! Ensimäistä kertaa näin sen Cian blogissa ja sitten viimeiset viisi kertaa kuolannut Loviisanaitassa sitä, mutten raaskinut ostaa =)
Ikeassa käytiin myös ja ostin pari noita lasisia säilytyspurkkeja ja tuon ruskehtavan torkkupeiton tuohon rahin päälle. Nyt on tullut väriäkin sitten meille enemmän =)

Oikein ihanaa illanjatkoa kaikille

Etsinnässä edulliset tuolinpäälliset!!!!

pika postaus ilman kuvia =) Mutta otsikko kertoo jo hyvinkin paljon =))))
Olen tuossa piakkoin lähdössä Loviisanaittaan ja haaveissa ostaa niitä ihania tuolinpäällisiä missä rimpsu tai vastaava siinä tuolin reunoilla. Valkoista tai beigeä.... Jos jollain teistä ihanaisella on tietoa mistä saisi edullisesti niin saa vinkata. Kuusi kpl olisin vailla <3 Nyt ottamaan karjalanpaisti pois uunista ja syömään <3

Ihanaista keskiviikkoa ystäväiseni <3

maanantai 12. heinäkuuta 2010

Vesirokkoa???!!!!!




Cassu sai 28 päivä neuvolassa rokotteen. Isäntä oli mukana ja oli sanottu että 7-12 päivää menee jos jotain on tullakseen siitä( joku rokkokin voi tulla), muttei muistanut mikä. Kuusi päivää kului ja kuume nousi kesti pari päivää, siitä pari päivää ja kainalossa jotain rakkoa? Nyt on tuon näköinen ja levinnyt hiukan käsivarteen ja alemmas kroppaan tuosta kainalosta. Kuva on huono, mutta täysin selvää vesikelloa en ole nähnyt. Uudet pilkut tosi pieniä mutta huomaa hyvin. Vesirakkuloista en tiedä.
Harmittaa niin Casperin puolesta, kun iho kutisee allergian takia muutenkin ja kuuma on. Sinällänsä hyvä jos olisi vesirokkoa niin sekin olisi sitten sairastettu.
Pakko varmaan huomenna soitella neuvolaan tai lääkäriin että josko joku voisi tehdä diagnoosin että tiedettäisiin sitten olla tartuttamasta muita.

Näin se toinen syntyäpäivä pikku-miehellä sujui kuitenkin oli mitä oli nuo
rakkulat =))))

Ihanaista uutta viikkoa kaikille ja kiitos kommenteista jälleen kerran

lauantai 10. heinäkuuta 2010

Kuuumaaaa on!!!!






Tässä hiukan muustakin kuin sisustuksesta =) Eli nuorimmaisesta ja ja yhdessä kuvassa on toisiks vanhin lapsonen.
Maanantaina juhlitaankin Casperin 2-vuotispäiviä. Kamala miten nopsaa päivät menee!!!! Ensi kuussa vanhin lapsonen täyttää jo 18-vuotta. Suunnitelmissa on kuulemma että muuttaisi mahdollisimman äkkiä omaan kotiin =) Saas nähdä.
Paljon on uitu, käyty kävelemässä, mökkeilty, laivalla oltiin maanantaina picnic-risteilyllä. Ja tänään on ohjelmassa mattojen pesuja. Uusi pöytäryhmä kotiutui viime viikolla ja laittelen kuvaa kunhan olen kuvannut.=)

Oikein ihanaa , lämmintä kesää kaikille