torstai 22. heinäkuuta 2010

Pikku juttuja...Tuossa pari juttua mitä Loviisanaitasta mukaan tuli =) Tuo pitkä rasia kynttilöineen ja pienemmän sinkkisen kynttilänjalan sain rakkaalta ystävältäni nimipäivälahjaksi <3 br="">Tuntuu että taas,on joku ihme vaihe että ei tiedä mitä laittaa mihinkin ja mikä järjestys olisi ihana jne.....millaiset verhot,matot, onko väriä vai ei jne....
Antakaa rakkaat ystävät vinkkejä vaikka tiedän että varmasti on hirmu vaikeaa kun ei ole ihan oikeasti nähnyt tätä kotia kuin kuvissa vain.
Itsehän katselen kauniita blogeja päivästä toiseen ja on se sitten valkoinen, peppipitkätossutyylinen tai hempeä ruusuinen, valko/beige niin sydän pakahtuu ihanuudesta....no kaikkihan ei meille sovi, eikä tarvikaan, mutta tuntuu että haen edelleen sitä jotain....Tykkään valkoisesta niin paljon, mutta ruskean eri sävyt tekee siitä sitä jotain....Nyt on hempeää vaaleanpunaista ruusuineen sohvien päällä , ruskeat matot( ihan siitä syystä että vaaleat on pesty ja en raaski laittaa vielä lattialle , kun lapset kulkee edestakas ulkoa sisälle paljainjaloin ja ruskeassa matoissa ei näy se lika =)

Tavaraa on paljon ja rakastan paljoutta, mutta kun imuroi joka päivä niin välillä se on aikas hankalaa kun imuri kolhii joka paikkaan =))))) Mutta en valita pikkuhiljaa kun laittelee mieleisekseen niin varmasti lopputulos on se mitä haen. Tällä hetkellä suuria hankintoja ei mahdu, mutta kaikella pienellä saa jo suuren piristyksen <3 br="" eteen="" hankintalistalla="" kuulla="" liian="" liina="" lliset="" llisi="" mahtumaan=")" meinaat="" mihin="" monesti="" on="" p="" pesukoneen="" pieni="" pyyhkeit="" rimpsu="" saada="" saankin="" saippuioita="" sellaiset="" tuolinp="" tyynynp="" uusi="" vaikka="" vanha="" verho="" ym.....="" yt="">pikkuhiljaa =) sillä koulut alkaa taas, on vaate,reppu penaali ja kynä hankintoja ihan riittävästi <3 alkaa="" arki="" br="" ens="" j="" ja="" ljell="" lomaa="" loppu="" m="" sitte="" t="" taas="" viel="" viikko.="" viikko="">
Ihanaista torstaita rakkaat ystäväni, nyt siivoilemaan,pyykkämään loput matot?, pyykit ,kauppaan ja ruokaakin pitäisi miettiä.

Sari

7 kommenttia:

 1. Ihania pieniä uudistuksia ja piristyksiä pitää olla:)
  Ja voihan niitä tavaroita vaihdella
  aina välillä.Pistää välillä pois käytöstä:)
  Mukavaa loppu viikkoa ja loman jatkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia ja ihana lahja :) Pieniä asioita, jotka tekevät arjesta luksusta ;) Minunkin pitäisi hankkia kaikkea pientä keittiöömme kuten pyyhkeitä,kattokruunu, somisteita ym.. kunhan saamme tuunattua keittiön valmiiksi :)

  Juuri tuota värisävymaailmaa on niin hankala päättää.. itse olen tällainen jahkailija, mutta olen päättänyt pitäytyä tuossa beigessä, kesäisin vaaleanpunaista :)

  VastaaPoista
 3. ihania kynttiläjuttuja!mä haluaisin kans tollasen pienemmän kynttiläjutun..

  VastaaPoista
 4. Heips.
  Löytelen jatkuvasti blogeja, joiden lukija olen luullut olevani.
  Oman tai toisten blogien kautta, kommenttien välityksellä pitänyt jotenkin selvänä.
  Äh, oon näköjään laiska päivittelemään näitä juttuja, koska lukuisia blogeja "tutuilta" löytyy, joihin en kuitenkaan ole kirjautunut lukijaksi..
  Liityin myös sinun lukijaksesi, koska haluan tottakai nähdä uusimmat postauksesi=)
  Teillä on kaunista <3

  VastaaPoista
 5. Voi, kuinka kauniita kuvia kauniista kodista! Olen joskus blogissasi piipahtanut, mutta siitä on jo vierähtänyt aikaa. Itse olen kuuden lapsen äiti, joten siksikin ajatuksesi kiinnostivat :) Onko ok, jos linkitän blogisi, jotta muistan tulla useamminkin vierailulle?

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ihanaisille <3
  Jotenkin taas laiskottaa tämä login päivittäminen =)
  Ja Satu totta kai sopii =))))

  VastaaPoista