keskiviikko 27. tammikuuta 2010


Vihdoin isäntä lupasi viikonloppuna laittaa kyseisen tapetin makkarin päätyseinään! olen niin ONNELLINEN siitä. Jospa saisi edes hiukan asuttavamman ja viihtyisämmän makkarin vihdoin. Tosin hirmu pieni makkari meillä ja nyt olenkin miettinyt pitäisikö sänky vaihtaa 120cm kun tällä hetkellä on 160cm hmm.... No nyt on isäntä hakemassa niitä liesinsuojia ja ei ollut valkoista ainoastaan teräksen. Joten sanoin että ostaa spray maalia kanssa niin tehdään valkoisia niistä =) Ja yrittää etsiä kehystä mun dogumenttijulisteeseen mikä on monta viikkoa ollut vain rullalla tuolla jossakin =)

Ihanaa keskiviikkoa kaikille <3 br="">
Sari

8 kommenttia:

 1. Kaunis tapetti! Mua ihan huvittaa tämä 'maalausmania', osta ja maalaa valkoiseksi... Huvittava juttu, mutta juuri näin toimin itsekin. Aika moni juttu on saanut uuden valkoisen asun meillä(kin) ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunista tapettia.

  Olen tuota sängyn kavennusta myös harkinnu ;) Mäntynen 120cm löytys varastosta, mitähän mies tuumais?! On noista valkaisu asioistaki välillä eri mieltä... ja se sänkyki pitäs maalata!;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat tapetit tulossa!!!!

  Ps. kirppis oli tyhjä, kaverini soitti että tuo ihmeessä jotain, kaikki oli menneet... pöytä,tyynyt yms... joten huomenna lissää...

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit tapetit!!
  Olen koittanut jättää viestiä, viimeksi eilen, ei vaan onnistunut.? Toivottavasti nyt.=)
  Niin ja olen samaa mieltä, kevät saisi jo tosiaan tulla!! =) Mia

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas ihanista
  kommenteista <3
  Viikko on ollut tosi raskastöitten puolesta ja olen niin onnellinen että nyt on viikonloppu edessä.
  Huomenna siis olisi Casperin päikkyjen jälkeen tarkoitus alkaa tapetoida. saas nähdä tuleeko sellainen kuin silmissäni näen vai jotain ihan muuta =)

  Milana. No niinpä tietenkin =)))) Lisää vaan tavaraa, tänään en kerennyt mutta jospa huomenna tai sunnuntaina <3

  VastaaPoista