maanantai 18. tammikuuta 2010

TikkaatNyt on ensimmäiset tikkaatkin mulla täällä, paikkaansa hakee vielä ja nuo tuossa on ihan kokeilu mielellä vain. En ole jaksanut sen kummempia muutoksia ja tilaa tehdä tikkaille niin pistin keittiön nurkkaan vaan. Mietinnässä myös maalaisko valkoiseksi vai ei...tällä hetkellä saa olla tuon värisenä on meinaan ihan kiva noinkin. Loviisanaitasta ostin ne =)
Nyt ruokkimaan perhe <3 br="">
Sari

9 kommenttia:

 1. Ihanat tikkaat, minäkin olen haaveillut meidän makkariin samanlaisista<3

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat! Yhdessä liikkeessä myydään heinäseipäistä tehtyjä tikkaita, ne on kans tosi ihania. En oo vielä ostanu kun aattelin että jos kokeilis ensin ite tehä tai teettää miehellä ;)

  VastaaPoista
 3. Hei Sari
  Ihanat tikkaat!
  Meillä olis tarkoituksena tehdä "pieni" visiitti suomeen ystävien luo ja samalla käydä Loviisan aitassa. En ole koskaan käynyt siellä mutta nettisivuilla olen käynyt ihailemassa. :O)
  Hyvää alkanutta viikkoa
  Terveisin Nina

  VastaaPoista
 4. Tikkaat on meilläkin makkarissa ja oiva säilytyspaikka esim torkkupeitoille ja vilteille :)

  VastaaPoista
 5. Meillä tikkaat löytyvät olohuoneen nurkasta ja ovat todellakin oiva paikka torkkupeiton 'roikotukseen' :) Pakko vielä kehaista että 12v. poikani teki ne minulle heinäseipäistä ja on kauniit ja tunnearvo niillä on valtaisa :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat tikkaat! Tämä tahtoisi myös. Miehelle olen vihjaillut että kyselisi jostain muutaman heinäseipään projektoitavaksi.
  Nuot on kauniit ihanasti tuovat vaalean somistuksen esiin tummina!

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit tikkaat! :) Paljonko maksoivat? Heinäseipäät itselläkin ollut hakusessa jo pitkään ja nyt näyttää jo lupaavalta niiden saaminen :) Mukavaa viikkoa!
  t. Salla

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kaikille taas =)
  Nyt jaksoin nähdä vaivaa sen verta että siirsin tikkaat toistaiseksi makkariin ja siellä on huomattavasti paramman näköinen kuin keittiössä=) Olkkarissa pitäis tehdä muutoksia mutta ,mutta ei jaksa =)

  Tikkaat on Loviisanaitasta ja maksoivat n.47e jos nyt oikein muistan =) Siis jotain senttejä voi puuttua , mutta muuten kyllä oikea hinta.
  Heinäseiväs tikkaita haaveilin monesti mutta aina ne oli niin kaukana ja olis matkahuollonkautta pitänyt laittaa. Nuo tikkaat vaan huomaamattomasti oli siinä tyrkyllä niin mikä ettei ja nyt olen kyllä onnellinen omistaja =)
  Pienestä se onni tulee =)

  VastaaPoista