sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Sohvalta....Tässä olis nyt näkymää suoraan sohvalta keittiöön =) pöytä on vaihtunut varastossa olevaan pyöreään pöytään. Saas nähdä kuinka kauan jaksan katsella sitä mutta tällä hetkellä näin.
Lupautusin huomenna pitämään tupperit ja olin jo hilkulla peruuttaa ne mutta eiköhän ne ole äkkiä pidetty =)
Kysyin jo isännältä josko hän katsois kalenterista päivää milloin saisin makkarin seinään tapetit niin kuulemma heinäkuussa vois päivä löytyä ja nauroi!
Oikein harmittaa kun en uskalla yksin kokeilla tapetin laittoa ettei käy hassusti!
Ehkäpä joskus sitten =)
Tyttöjen huone edelleen suunnitelmissa ja sehän tulee olemaan täysin yllätys heille sitten. Toivottavasti tykkäävät sitten. En vaan tiedä onko ihan turhaa kun heille on niin kovin työläistä pitää huonetta edes siedettävässä kunnossa. On aina kuin kaatopaikka!!!!! Ja sanoihan vanhin tyttö tänään että haluisi niin muuttaa jo omaan kotiin =) No haaveilkoon vielä tovin <3 br="">
Oikein ihania unia kaikille ja mukavaa alkavaa viikkoa =)

sari

19 kommenttia:

 1. Kyllä näyttää niin ihanalta <3

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää :-))
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja niin puhtoista, huokaus! Mitenkä te kaikki mahdutte syömään yhtäaikaa vai mahdutteko? Meillä, kun on aina ahdasta, kun muksut tulee Kivimäkeen.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset jälleen =)
  Ei mahduta ei =)))) Asutaan vuokralla ja tuo keittiön osuus ei ole hirmu iso eikä juur pysty tekemään mitään ihmeitä =) Mutta lapset ensin ja sitten me aikuiset ja isommat lapset =) Ollaan kaikki saatu masut hyvin täyteen ja mä vähän liikaakin =))))))

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää! Mullakin ois ollu huomena tupperi mutta jouduin perumaan! Kiva kuulla että muutkin syö ahtaasti kuin me ;) Just ja just mahutaan omalla väellä mutta kun vieraita tulee, joutuu aikuiset ja lapset kahvittelemaan erikseen :/

  VastaaPoista
 6. Tuttu tunne ja saishan tuohon ison pöydän tuoleineen mutta sitten kulkeminen olisi hankalaa ja etenkin siivoaminen imuroiminen tosi vaikeaa, täytyy katsoa mitä sitä keksii vielä olishan uus kalusto ihana =) Oikeastaan haluisin sellaisen valkoisen ison pirttikaluston =)Tietääkö joku mistä sais hankittua? =D

  VastaaPoista
 7. Sitä pirttikalustoa minäkin haaveilen. Halvimmaksi taitaa tulla kun teettää jossain koulussa, toimitusajat vain on pitkiä :/ Kerran kysyin yhdestä ammattikoulusta hintaa 220x90 cm pöydälle ja penkeille niin 500€ ois maksanu lakattuna, värisävy ois vähän lisänny hintaa...

  VastaaPoista
 8. Kyllä tuli kaunista :)
  Rohkeasti vaan tapettihommiin -hyvät neuvot ja niksit saa rautakaupoista tai netista vaikka hakusella onnistunut tapetoin jne.. Kyllä se lähtee sujumaan ja aikaa vie , ensimmäisen kun saat suoraan niin siitä on helppo mennä eteenpäin. Muista myös hyvät välineet!

  Hauskaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 9. Kauniilta näyttää teillä :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Tosi kaunista teillä!

  Hyvää alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 11. Meillä on isäni tekemä pirttikalusto,jonka uusimme työkeskuksessa,ja on nyt kuin uusi:)Kannattaa muuten kysellä noista paikoista tai jos on vankila lähellä,tekevät hyvää jälkeä.203cm on meidän kaluston pituus,hyvin mahtuu 10-henkinen perhe siihen.

  VastaaPoista
 12. Voi ihanuus! Vihertävänä täällä huokailen! Teillä on niin ihanan paljon hyllyjä ja niillä ihania tavaroita olematta sekaisen näköistä! Juuri hakemani tunnelma.
  Minulla on kanssa pöytä ongelma (taitaa olla aika yleinen) tykkään pöydästäni mutta en löydä mistään siihen sopivia tuoleja=o( Ja uutta en voi hankkia koska vanha ei kelpaa kelleen.
  Kiitos vierailustasi meillä. Jos kyselemälläsi pikkujakkaralla tarkoitat yläkerran wc.ssä olevaa niin on minun omaa tuotantoa. En kanssa mistään löytänyt niin rakentelin pari erinlaista itse vanhoista kaapelikelan päälislaudoista=o)

  VastaaPoista
 13. Teillä on niin kaunista!! :)

  Kiva kun kävit vierailulla, on aina niin mukava huomata että on kommenttiakin saanut...:))

  VastaaPoista
 14. Kaunis kuva oli taas kodista:)

  Terkkuja.

  Jamssi

  VastaaPoista
 15. Kauniilta näyttää kotinne! Ihailin edellisen postauksen kelloa, mahtava, mistähän se mahtaa ola hankittu?

  VastaaPoista
 16. Hei. Kellon alkuperäistä osto paikkaa en tiedä, kun itse ostin sen huutiksesta. Sieltä tekee usein ihania löytöjä =) Ja kiitokset taas kaikille teille ihanille <3
  Ja tosiaan pitääkin pistää korvan taakse tuo vankilanmyymälä. Voiskin soitella ja kysellä tekevätkö tilauksesta ja väritoivomuksista. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 17. Hehhee, meillä mies aina sanoo että tekee kaikki jutut sitten joulukuun 17. päivä.. ei vaan kerro minä vuonna.. lapsetkin jo tietää ton päivämäärän ja joka vuosi siitä vitsaillaan kun se lähestyy. Alkaa olla aika monta hommaa siihen jo kasautunutkin!!

  Ihanan vaaleaa teillä, aivan ihanat nuo ruokapöydän tuolit!!

  VastaaPoista
 18. Hei, kaunista teillä =) Ihastelin tuota valkoista pöytää kuvassa vasemmalla. Haaveilen samantyylisestä tytön huoneeseen. Mistä olette hankkineet?

  VastaaPoista