tiistai 13. lokakuuta 2009

Onnellinenkin =)


Voi miten ONNELLISEKSI tulinkaan tänään kun sain huudettua Ektorpin =)
Riemu oli suuri kun huomasin tänään huutonetistä vihdoin olevan kyseisen sohvan myynnissä ja vielä lähi kaupungista eli noutokin onnistuu <3 aina="" br="" edullisempi="" ens="" ettei="" hakemassa="" helsingiss="" huomattavasti="" hyv="" ikeasta="" in="" ja="" jopa="" jos="" k="" kipasen="" kuin="" lliset="" luonnonvalkoinen="" meille.="" mutta="" myynniss="" niin="" niit="" nyt="" ole="" ollut="" on="" onhan="" p="" ri="" saapuu="" siltin="" sohva="" sohvasta="" tai="" torniossa="D" tulee="" tuntuu="" tuuri="" uudet="" uusi="" v="" valkoiset="" vi="" viikolla=""> Tältäpäivältä työt loppu ja nyt tekemään tortilloja ruuaksi =) Pikku apulaiset jo vauhdissa =) Yksi leikkaa tomaattia ja kurkkua ja toinen paistaa jauhelihaa

9 kommenttia:

  1. Sehän on mukava että sohva löytyi!
    Mekin ollaan pidempään jo uutta katseltu.

    VastaaPoista
  2. oi sinä onnellinen!:) mäki siitä haaveilen:)

    VastaaPoista
  3. Virva Ja malla Niin ONNELLINEN olen !!!!!! Odotan niin ens viikkoa =) Pääsee sisustamaan !!! Ja muutamaa pakettiakin odotan =)

    VastaaPoista
  4. Onnittelut hyvästä huudosta! Minä haaveilen niistä Ektorpin valkoisista päällisistä:)

    VastaaPoista
  5. voi kuinka ihanaa!! :) täälläkin haaveillaan kyseisestä sohvasta,saas nähdä kuin kauan täytyy odottaa että kyseinen haave toteutuu...:)

    VastaaPoista
  6. Ihanaa, että sait huudettua haaveesi <3

    VastaaPoista
  7. jee mahtavaa! mua himottelis eräs ruokailuryhmä huutiksessa, mut mies pistää kampoihin. ja joo, kyllähän mä tiedän, että ei ehkä ihan vielä kannata alkaa sisustamaan uutta kotia. :D harmittaa vaan kun sellaisia ei ihan joka päivä vastaan tule!!!

    VastaaPoista
  8. Onpas kivaa kun on tehnyt löydön=)
    Minun blogissani on sinulle haaste;D

    VastaaPoista
  9. Kiva et nyt löyty läheltä toivomasi asia<3

    Halaus
    Jamelia

    VastaaPoista