keskiviikko 14. lokakuuta 2009


Tänään oltiinkin perhekerhossa aamupäivällä, hiukan vaihtelua näihin päiviin.
Siellä olikin vaate esittelijä me&i:sta ja näinkin ensimmäistä kertaa kyseisiä vaatteita myynnissä. Ihan kivoja oli jotkut. Tulihan sieltä pari juttua tilattuakin.
Sitten kovaa kyytiä kotiin kun väsyneitä kerholaisia mukana =)
Nyt pikkuiset nukkuvat ja reipas eskarilainen auttoi ruuan teossa =) Ja valmista saatiinkin =D Jesper piti eskarista tänään vapaata kun haku olis ollut ongelmallinen joten syysloma alkoi hänellä jo nyt =)
Tänään onkin sitten Jannen veljen poika tulossa tänne ja menoa varmasti riittää. Isännänkin sain puhuttua että makkari siirtyy takaisin alakertaan missä se mun mielestä parhaiten onkin. =) Vielä kun sais isännän tapetoimaan niin hyvä olis =)

Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille

3 kommenttia:

 1. Mullakin oottais postissa me&i paketti kun viime viikolla oli meillä kutsut. Ne vaatteet on mulle aika uus tuttavuus, syyskuussa olin eka kertaa kutsuilla ja tilasin pojalle paidan josta ooon kyllä tykännyt :)

  VastaaPoista
 2. Ihana apulainen :)
  Jaa teillä alakaa "rymsteeraus".Mäkin joudun aina "puhumaan" miehen mukaan kaikkiin juttuihin,kyllä se taipuu suht hyvinkin mutta aina pienen mutinan saattelemana,thih ;) Mites sielä?

  VastaaPoista
 3. Suloinen apulainen :) Tyttärenikin ostaa niitä me&i vaatteita pojilleen ja ne on kyllä aikas kalliita, mutta hyvä laatuisia. Tuo on kans tuuttua tuo miehen valmisteleminen muutoksiin, kun meidän isäntä ei ole mitään heittääntyvää sorttia :))

  VastaaPoista