keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Kauppa päivä =)


Töitten jälkeen sitten olikin kauppa reissu tiedossa ja isäntä jäi siivoamaan =D
Aikas tehokas oli kun kotiuduin niin valmista oli viittävaille =) Tällä hetkellä alakerta on taas ihanan siisti ja puhdas <3 aikaa="" br="" huonekalujen="" is="" ja="" kaikki="" kamalalla="" kiroamisella="" kiukulla="" kun="" liittyy="" mik="" miseen="" n="" nautin="" niin="" nt="" olla="" pois="" sain="" se="" siirt="" siit="" siivoukseen="" sill="" tehd="" touhus="" varsinkin=""> Tuossa kuvassa tyyli miten toimimme kun kaupasta tulemme, eli kaikki tarvikkeet kasataan pöydälle ja siitä sitten kohti omia paikkojaan. Jotenkin helpottaa kaappiin laittoa kun näkee mitä ottaa.
Täällä alkoikin lapsilla sitten syysloma ja täten toivotan sitä myös muille lomalaisille ja tuleville sellaisille <3 br="">
Unia

3 kommenttia:

 1. Hait sitten pari maitoo... =D Musta tuntuu välillä maitoa raahatessa, että lehmä tai pari ei tekis pahaa olla olemassa.

  Kauheen nätit noi teidän keittiön tuolit!! Tykkään rottingista niin kovasti!

  Mukavaa syyslomaa, meillä on ens viikolla koko viikko sitä riemua. Paitsi niin, äitillä ja iskällä tietenkin töitä.. sain sentään tiristettyä kesälomasta kaksi lomapäivää siihen itelleni.

  VastaaPoista
 2. Ihan sillee kevyesti vaan ;)
  Joo kylläpä tuota ruokaa vaan isolla perheellä menee.

  VastaaPoista
 3. Heh, siinä riittää ostoksia =o)

  VastaaPoista