sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Makuuhuone makuuhuoneessa jälleen :D


Kaikkihan lähti taas viikko sitten siitä kun katottiin uusintana suomen kaunein koti ohjelmaa jossa perheen vaimolla oli oma pukeutumis huone ;) no siihen möläytin että on se hyvä kun jollain on ylimääräisiä huoneita kun mulla ei oo edes makuuhuonetta :) no hetki meni ja isännys sanoi että mistäköhän me sulle makkari saatais ja siitä se sitten lähti :D taas ainakin hetken nukutaan oikein kunnon makkarissa ;) 



Piti vielä korjata tyynyjä keskemmälle :D


Päiväpeitto on torkkupeitto siksi on väärin päin :)


Ja vastakkaiselta seinältä :) tosi pieni makkari! 


Hieman tummemmat verhot ois kyl kivat ;) oon nyt olkkariin tuonut tekstiileil tummempaa väriä, jotenkin tuo lämpöäkin enempi :) mikäköhän siinäkin on että nyt tuo tummempi väri miellyttää :D tulee vaan kalliimmaksi :D  

Eilen oltiin shoppailemassa Ideaparkissa ;) ai että <3 Minimani ei pettänyt tälläkään kertaa :)  shoppailujen sntia ens kerralla ;)

Kiitos taas <3 

Sari

11 kommenttia:

  1. Tosi ihana, ja mun mielestä ihan riittävän kokoinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu ei tilaa enempää nukkumiseen tarvitsekaan ;) mutta kun ois niin kiva tietty Neidin sänky ( vaik ei nukukaan siinä ) tietokoneelle joku ihana pöytä jne..... no toiselle olis tilaa kyl ;) mut olkoon nyt vielä =)

      Poista
  2. Todella kaunis! Eipä sen makkarin niin iso tarvitsekaan olla. Meillä nukutaan edelleen olohuoneessa koska mulla on pakko olla työtila;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois se niin ihana kun olis yks huone lisää <3 ja paljon rahaa jotta saapi sisustella lisää =D

      Poista
  3. Kaunis makuuhuone :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vaikka ei ihan semmoinen kuin haluisin, mutta tähän on tyytyminen =)

      Poista
  4. Jaahas, sitä on taas mööpelivalssattu:)) Ja sehän on mukavaa, nyt oottelen olkkarin uudistuskuvia:D Oi sulla on jo ikkunatähti paikoillaan, tänään hain postista uuden kynttelikköni....voi voi tekis niin mieli laittaa se jo ikkunalaudalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä =D mihkä sitä tavoistaan pääsis ;) Mä niin rakastan valssata noita huonekaluja, mutta välistä kyl harmittelen kun en vaan voi antaa olla =D Laitellaan kuvia ;) Ja hei tottakai laitat!!!! nyt on pimeetä jo aikasee ;)

      Poista
  5. Olen niin onnellinen että sinulla on taas oma pikku makkari! <3

    VastaaPoista
  6. Blogissani olisi sinulle haaste ;)

    valkoinenkaniini.blogspot.fi

    VastaaPoista