lauantai 11. lokakuuta 2014

Olkkarin makkaria :)


Tää on niin hauska yhdistelmä ( pakosta) kun makkari on olkkarissa :D haasteellista kaikinpuolin edelleen! Mutta jotenkin niin tykkää :) vaikka tykkään myös omasta makkarista ja olkkarista erikseenkin ;) miettisin jo josko ois ollut mahdollista mennä takas makuuhuoneeseen, mutta ihan turhaan.... Adeliinan  leluja niiiin paljon ja jouluna tulee lisää :D


Tähden ostin Iksusta <3 ja makso vaan 8,99 no niitä ostin ahneena 2 kpl ja keittiön ikkunaan oli hieman iso ;) no nyt saa olla vielä mutta katotaan pistänkö pienemmän tilalle. 


Pallovalot sai siirron hyllynpäälle ;) oli ensin pienen lipaston päällä , mutta tuolla näyttäis olevan parempi ;) 


Torkkupeite/kapean sängynpeite löysi tiensä Kaunis Cotosta ja käänsin vaan toisin päin niin sopis 160cm sänkyyn kun tyynyt peittää pääpuolta ;) sopii hyvin niiden kirje verhojen kans ;) vaikka nyt onkin pesun jäljiltä kaapissa odottamassa silitystä :) Tähtitorkkupeitto myös Kaunis Cotosta ;)
     Tumman harmaat pumennysverhot ostin Hobbylta ja oon kyllä tykästynyt, kun saa pimeyttä olkkariin kun nukkuu, tosin nyt alkaa olemaan muutoinkin pimeetä, mutta keväällä ja kesällä on taas toisin. 
   
    Täällä ollut hiljaiseloa taasen, ja pää syy ollut laiskuus :D nyt kun olen toipilaana niin aikaa enempi kun ei voi kaikkea tehdä :D  Ideaparkin iltana löysin kyhmyn vasemmast rinnasta ja jatkotutimuksissa ja koepalan otosta olisi kyseessä hyvänlaatuinen, mutta solumuutosta. Kirurgi sitä mieltä että leikataan pois ja nyt tiistaina olin leikkauksessa. Viiminen päivä pitäisi saada lopullinen tieto kyhmystä. Eli uskon ja toivon että edelleen hyvänlaatuinen olisi ;) 

Kiitos taas kaikille kävijöille vaikka hiljaista ollutkin täällä :) 

Lauantai terkuin Sari  

10 kommenttia:

 1. ihania kuvia, voi vitsi miten kaunista kuten aina <3<3 voi noi tähdet, kumpa asuttais lähempänä iksua niin hakisin meidän isoihin ikkunoihin kans!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä. Pidetään peukkuja tulosten suhteen <3

  VastaaPoista
 3. Kaunista :) Rintapatit säikäyttävät aina. Peukutan hyvien tulosten puolesta!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä tulosten odotteluun, toivotaan parasta että ei olisi muuta kun esiastetta. T: Sun ystävän entinen naapuri pääskyvuoresta

  VastaaPoista
 5. Voimia odotteluun <3
  Kaunis olkkarimakkari :)

  VastaaPoista
 6. Kaunista olet sisustanut! Minäkin jo varovaisesti odotan joulun laittamista :)
  Lämpimät halaukset ja mielekästä tekemistä odottelun ajaksi!

  VastaaPoista
 7. Oi oi, toivon todella että on hyvä laatuinen!! Kyllä tämä naisen elämä on vaikeeta, joka pattia saa säikähtää:(( Mutta juuh....kaunis on olkkari niin tykkään!! Ihanat tähdet!

  VastaaPoista
 8. Siis en taas kestä miten kaunista teillä on!!!!! Ja näköjään sielläkin harmaa valtaa alaa :) Niin ihania molemmat torkkupeitot ja tuo pitkä RM:n tyyny,aaaahhh!!! Ja ja ja... ottaisin kaikki jos saisin :D
  Pidän peukut ja varpaat pystyssä,että löydös ei ole mitään vakavaa! Aurinkoa päiviisi joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 9. Löysin blogisi ja liityin lukijaksi!kauniilta ja kodikkaalta näyttää :) meilläkin oli makuuhuone olohuoneen nurkassa,mutta nyt jouduimme vaihtamaan järjestystä kun lämmityskautena isäntä ei voi nukkua niin lähellä takkaa....itse vilukissana nautin kyllä takan lämmöstä :) iloa sunnuntai iltaasi :)

  VastaaPoista
 10. Terveisiä Villa Kardemummasta täältä pohjoisesta! Etsin työasioissa tietoa suurperheistä ja löysin sinut! Hyvä löytö:) Meillä alkaa näin syksyllä aina myös mahdoton sisustus ja remppailumyllerrys. Tekee mieli rakentaa turvallinen ja tunnelmallinen talvipesä:) Tänään saan viimeisteltyä köökin ja seuraavaksi vuorossa onkin makkari. Ihanaa! Terkuin: Villa Kardemumman mamma

  VastaaPoista