perjantai 30. toukokuuta 2014

Voihan ärsytyksen ärsytys :D

Miten ihmeessä tää huoneiden järjestely on niiiiiiiin hankalaaaaaaaa aina joku mättää jossain!!!! 
Eli ollaan nyt vähän aikaa taas olkkarissa nukuttu ja se sinäänsä ei ole ongelma , tietty kun on valoisaa niin herääkin ajoissa, mutta pientä vielä on , mutta tuo Adeliinan huoneen ja nukkumisen kanssa on ongelma! Eli jos neiti sattuu nukahtamaan päiväunet tarkoittaa se sitä että yöunille tytön saapi vasta 23.30 aikasintaan! Ja neiti kun on tottunut nukkumaan/ nukahtamaan äipän viekkuun niin siinäpä sitten ollaan olkkarissa ;) no toinen ääripää kun tyllerö ei nuku niin  saa ihmeitä tehdä ettei nukahda ja kun nukahtaa niin se tapahtuu joskus 20.00 aikaan ja missäs muualla kuin äipän sänkyyn olkkariin ;) no sen tietää kun isommathan ei tosiaankaan vielä silloin nuku ja liikennettä ja touhua vielä on ja kesä pahentaa sen niin saapi pelätä että herättävät tyllerön, ja se nukahtaako enään uudelleen!  Eli 4 makuuhuonetta löytyy , ylhäällä kolme joissa yhdessä on Nicholas 15-vuotias, isoimmassa makkarissa pojat Casper 5-vuotta(pian 6-v) ja Jesper 10-vuotta. Pienimmässä makkarissa ylhäällä on Emma 13-vuotta. Alakerran makkarissa on Adeliinan lelut ja sänky missä ei nuku :D eli vaihtoehtoja on hyvin vähän. Ideoita saapi jaella ;) vai pitääkö alkaa koulutus tytön unien kanssa?!!! Eli opettaa/ taistella tyttö niin , että nukahtaa omaan sänkyyn ja itsekseen?!! Lelut ei mahdu makkariin niin et parisänky siellä myös olis... Eli ehdotelkaa reippaasti vaan  mikä olis järkevä järjestys ja miten itse laittaisitte ;) vai onko nyt ok ;) 







Verhot menee vaihtoon heti kun löydän väritykseltään meille sopivat ;)  on muutes vaikeeta löytää sellasen pellavan väriset enempi harmaan/beigen yhdistelmä värinä ;) tilasin mutta oli enempi vaaleen beige :/ eli palautukseen menee!!! 

Kiitos taas kaikille <3

-Sari

21 kommenttia:

  1. Meillä silloin joskus...kauan kauan sitten, tytär nukahti aina kainaloon, josta kannettiin sitten aina omaan sänkyyn...no yleensä kyllä aamulla herätessä tytär oli vieressä..:)
    En osaa mitään ongelmia nähdä tuossa teidän kauniissa kodissanne...ehkä toinen ei niitä sitten huomaa....minusta vaan ON NIIN kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huone vaihdettu ja tyttö samassa huoneessa mun kanssa mutta köpöttelee kyllä jossain vaiheessa viereen :D

      Poista
  2. Minä tein sen virheen esikoisen kanssa että nukutin hänet viereen, mutta samaa virhettä en ole toistanut muiden lasten kanssa. Yksin on pakko opetella nukkumaan ja piste. Ennen nukkumaan/sänkyyn menoa tietysti luetaan iltasatu ja sylitelllään. Voin kuulostaa kauhealta äidiltä, mutta jos itse ei saa nukuttua tarpeeksi/kunnolla, koko perhe kärsii siitä. Äiti on ku pyllylle ammuttu karhu..

    Mukavaa kevään/kesän jatkoa sinulle :)

    -äippä pohojosesta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos , meillä kaikki nukkunut mun vieressä jossain vaiheessa ja kyllä uskon että helpompi olis ollut jos ois ollut tiukka että omiin sänkyihin ja piste. Ja mä en oo varmaan nukkunut täysiä öitä ku viimex teininä :D

      Poista
  3. Voisitte nukkua samassa makkarissa nuorimmaisen kanssa, tyttö ei tarvitse vielä omaa huonetta ja olohuone olisi koko perheen käytössä. Nukuttaminenkin olisi helpompaa. Lelut voisivat olla makkarissa/olkkarissa. Ei tuo viereen nukuttaminenkaan niin paha asia ole, aikansa kutakin ja siitä voi pikkuhiljaa vieroittautua. Eipä meilläkään kukaan ole viereen jäänyt. Turvaa tuo vanhempien sänky samassa makuuhuoneessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Näin teimme ;) ainoastaan lelut laitettiin yläkerran tasanteelle ;) kumpikin nukkuu piteempään kun ei ole niin valoisaa ja illalla on rennompaa kun ei tarvi pelätä että olkkarissa herää :)

      Poista
  4. Mä ehotan sitä, että nukut adeliinan kans samas huonees ja lelut takas sinne ruokatilan nurkkaan ;) Tai sitten opetat nukahtaa sinne omaan sänkyyn..meillä meni 2kk että m nukahti sänkyynsä. vieressä pitää istuu edelleen, mut ei mee kuin se korkeintaan puoli tuntii et on unessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Adeliinahan nukkui jo itsekseen vuosi sitten mutta menin itse pilaamaan sen kun vaihtelin huoneita alvariinsa :D

      Poista
  5. ainiin ja haaste blogissa sulle ;)<3

    VastaaPoista
  6. Itse en osaa kyl sanoa aata enkä uuta, paitsi mahtuuko pikkutytön huoneeseen nukkumaan koko perhe? Nää on niitä aikansa kutakin-juttuja, mun poika nukkui lähes kouluikään meitin vieressä (tosin se loppus siihen paikkaan kun erottiin isännän kans;)) Jokatapauksessa olen kuolannut noita ikkunaluukkuja....ja mietin kenties sieltä saksasta vois hihkua näitä itselleen myös......:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikansa kutakin ja jopa tämäkin asunto joskus tulee olemaan meille ISO !!! En vaan taida uskoa ;) no makkari nyt ylhäällä ;) ja tyttö samassa huoneessa :)

      Poista
  7. Heippa, mä täällä aina silloin tällöin käyn piipahtelemassa ja ihastelemassa teidän kaunista kotia. Ilman kommenttia, mutta jos nyt sitten.. vaikea tuohon nukkumiseen on mitään sanoa, aikansa kullakin, toisaalta jos sen taistelun jaksaa käydä niin kyllä se sitten palkitaankin.. Mutta kivalta teillä näyttää oli vuode sitten missä tahansa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 ja juu tosiaan tiedän että palkitaan :) täytyy jossain vaiheess ottaa itseäni niskasta kiinni jottai sais jotain tehtyäkin asiansuhteen ;)

      Poista
  8. meill samass huoneess nukkuu 2 pienintä,toinen välissä ja toinen pinna-sängyssä.Isompaa kokeiltiin siirtää toiseen huoneeseen,mutt eipä teinit tyttöä huolinu kaveriks...Kesän aikana lienee jotain muutosta tulossa...
    teette mikä parhaalta teistä tuntuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nuo teinit tuppaa ole aika kriittisiä että kuka sinne huoneeseen tulee ja miten pitkäksi aikaa :D meillä ainakaan Emma ei ikipäivänä suostuis Adeliinan kanssa samaan huoneeseen ja ymmärtäähän sen .

      Poista
  9. Eli sinne Aden makkariin ei mahdu parisänky ja Aden sänky? Jos lelut ois sitten olkkarissa sängyn paikalla?
    Hmmm...nätti se on noin, mutta ymmärrän tuon ettei oikein kukaan nukuttua saa ja mä oon sitä mieltä että nukkuminen on melkein ihmisen tärkeimpiä juttuja ja se hoidetaan ensin kuntoon ja sitten vasta sisustus...ja te ihan oikeesti tarviitte nyt rauhaa nukkumiseen, kaikki! Voisiko Aden leluja yhtään karsia? Tarviiko se huoneellista leluja? Voisiko jotain Aden tuomintoa yhdistää teidän toisen tytön kanssa, et ne joko nukkuis yhdessä tai et Ade kävis leikkimässä siellä, ei varmaan..voi hitsi mikä tilanne teillä <3 muuten, mä oon kans ettiny harmaan beigejä verhoja, joten jos näät niin hihku missä, olen katsellut JDL verhoja mut niissä ei ole ollut nyt kivoja tekstejä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ade on nyt aikuisten makkarissa ;) ja lelut on ylätasanteella toistaiseksi hyvä ratkaisu ja voi kun osaisin jo antaa huoneiden ja tavaroiden olla paikoillaan :D unen määrä on nyt pidentynyt ONNEKSI !!!!!

      Poista
  10. Mulla ei valitettavasti ole mitään huonejärjestelyehdotuksia,kun mun aivot meni ihanuustilttiin näitä kuvia katsellessa :) !!! Teillä on siis niiiiiin kaunista!!! Ja mitkäs nuo vaaleanpunaiset verhot sitten on? Näyttää ihan niiltä "mun verhoilta" ;) Ja mun mielestä kyllä sopii tuohon niin nätisti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oooooo sun verhot EI :( ikäväkyllä!!!!! Nuo on hobbarilta pimennysverhot ;) mutta väri ei oo ihan se mitä oisin halunnut :/ haluuuun sun verhot ;) :D kiitos ja höpö höpö...... Muutan teille!!! Täällä verhotkin vaihtui ruskeisiin kun ei miellyttänyt :D mä en kestä tätä kun en ooooooo mihkään tyytyväinen!!!!

      Poista
  11. Kaunista! Mitään vinkkiä mullakaan ei ole, paitsi ehkä jotain hyvin epäesteettistä kaikki-samaan-makkariin-vieri-viereen-vaikka-patjoille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tää on tää ikuisuus ongelma kun ei tilaa :D

      Poista